Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
válasz
zolikaDB #1164 üzenetére
Én 155-ért vettem aliexperesszen, még mindig annyi. Ugyanazokat a programokat tehet rá, mint egy rendes pc esetében. Lassulni nem fog, mert ha el is fogyna a ram, akkor a page file-t használja, ami ugye megfelelően gyors ahhoz, hogy ne akadozzon. Ráadásul 4 szálon működik az alkalmazások kezelése, ezért szépen el lehet osztani a terhelést. Pl egy egy full hd video nézése esetén csupán pár % a cpu terheltsége.
Általában alapból van recovery partíció rajta, tehát vissza tudod álltani a windowst alapra, illetve usb-n keresztül tudsz windows telepíteni, mint egy rendes pc esetén is. Viszont nem nagyon kell ezeket újratelepítgetni (szerencsére). Egy 32 gigás micro sd ajánlott hozzá az adatok tárolására, bár nálam így is van 13 gb szabad hely (miután jól belaktam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged