Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Én azért egyértelműen negatívat nem írnék, inkább csak annyit, hogy nem valószínű. Nagyon függ, hogy konkrétan melyik játékról van szó. Én a leírtak egyikével sem játszottam soha, így azokról fogalmam sincs. Egy X3: Reunion-t próbáltam, az egész normálisan elfutott. Az 1GB ram azért játéktól függően zűrös lehet. A legegyszerűbb, ha ráveszel valakit, hogy próbálja ki neked, hátha akad akinek pont megvan valamelyik játék.

-
pengwin
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Hát én a helyedben nem nagyon reménykednék...
az IGP elég szűk keresztmetszet, ha nem is erőben, de támogatásban mindenképpen, ahogy felettem is Írták. Egyébként nagy kitolás a lyúzerekkel szemben a jelenlegi GPU-IGP piac, ahogy én látom: univerzális szabvány(ok)/API-k, mégis eszméletlen munka a fejlesztőknek optimalizálni a 3 nagy GPU-márkára, mert a gyártók szabvány-implementációja nagyon eltér...
Az Atom CPU viszont meglepően erős, szerintem az általam kedvelt akár újabb (stratégiai) játékokat simán elvinné (de azok inkább CPU, mint GPU igényesek). Csak tesztelni nem fogom tudni jó ideig ezt az állÍtásomat...
-
fabicska
tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Az 1GB-oson sok jót ne remélj. Megtapicskoltam madaras teszkóban a Lark 8i 1GB-os verziót, feladatkezelőben 340MB szabad RAM... hajajajjj.
Én a 2GB-os verziótól Flatout 2-t, SWAT 4-et, esetleg Borderlands 1-et várom, több elvárásom nincs. Amúgy csak filmnézésre, és munkából hazaérve netezésre kell, de ha már elbírja, egy kis játék is belefér. És ugye ne felejtsd el, hogy a legtöbb 1GB RAM-so modell 16 GB-os háttértárral van szerelve, na ott a szabad hely is közrejátszik ilyenkor.... -
Necc
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Hat az 1GB RAM-os csodan legfeljebb csak az, aminek a memoiaigenye ugy 256MB korul van.
De amugy se fuznek tul komoly remenyeket hozza, az intel integralt nagyipari hulladekainak a szoftvertamogatottsaga legendasan silany, hiaba tudna mar erobol jo par dolgot (foleg regi jatekokat) elvinni, egyszeruen akadni fog rajta ugy a jatekok kb. 90%-a (15-20FPS).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest