- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Magisk
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
ModeCom FreeTAB 8025 IPS IB 16GB Wifi tablet, fekete (Windows 10)
ezen gondolkodok végül én is, de:
Nincs tapasztalatom windowsos tablet terén.
Webfejlesztő vagyok, linux alatt fejlesztünk bent a cégnél, ezért sokszor jól jön, ha van windows-os gép is bent (1 van, amin win10 van szintén most). Ha design-t rakok össze, akkor jól jön, ha tudom tesztelni is windows alatt (főleg ie-k miatt), és azért meg a saját laptopomat nem akarom mindig bevinni.A kérdés az lenne, hogy egy ekkora felszereltségű tableten mennyire lenne sima a tesztelés? Vagy inkább csak egy-két kevésbé hardverigényes (értem teli csicsával,flashel
) oldalra jó, hogy akadásmentesen menjen? 1 gb ram alapból ugye kevés egy asztali gépnél (persze működik azon is), egy tableten viszont mennyire, vagy inkább a kérdés: mire elég?Tudom, hogy low-end kategória, de a fentiek miatt nem is akarnék nagyon sokkal többet költeni egy hordozható tabletre, akkor meg már marad a laptop szállítgatás. Viszont szivesen kipróbálnék egy ilyen tabletet is (van android is, lenovo a3500, simán megvagyunk vele elégedve, attól függetlenül, hogy az is alsó kategóriás). Tehát igények annyira nincsenek, inkább a napi átlag használat mellett ne menjen az idegeimre, ha mondjuk 2 percre becache-elődik valami, és meg se moccan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Házimozi belépő szinten
- Mesterséges intelligencia topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) oldalra jó, hogy akadásmentesen menjen? 1 gb ram alapból ugye kevés egy asztali gépnél (persze működik azon is), egy tableten viszont mennyire, vagy inkább a kérdés: mire elég?