- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
ModeCom FreeTAB 8025 IPS IB 16GB Wifi tablet, fekete (Windows 10)
ezen gondolkodok végül én is, de:
Nincs tapasztalatom windowsos tablet terén.
Webfejlesztő vagyok, linux alatt fejlesztünk bent a cégnél, ezért sokszor jól jön, ha van windows-os gép is bent (1 van, amin win10 van szintén most). Ha design-t rakok össze, akkor jól jön, ha tudom tesztelni is windows alatt (főleg ie-k miatt), és azért meg a saját laptopomat nem akarom mindig bevinni.A kérdés az lenne, hogy egy ekkora felszereltségű tableten mennyire lenne sima a tesztelés? Vagy inkább csak egy-két kevésbé hardverigényes (értem teli csicsával,flashel
) oldalra jó, hogy akadásmentesen menjen? 1 gb ram alapból ugye kevés egy asztali gépnél (persze működik azon is), egy tableten viszont mennyire, vagy inkább a kérdés: mire elég?Tudom, hogy low-end kategória, de a fentiek miatt nem is akarnék nagyon sokkal többet költeni egy hordozható tabletre, akkor meg már marad a laptop szállítgatás. Viszont szivesen kipróbálnék egy ilyen tabletet is (van android is, lenovo a3500, simán megvagyunk vele elégedve, attól függetlenül, hogy az is alsó kategóriás). Tehát igények annyira nincsenek, inkább a napi átlag használat mellett ne menjen az idegeimre, ha mondjuk 2 percre becache-elődik valami, és meg se moccan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) oldalra jó, hogy akadásmentesen menjen? 1 gb ram alapból ugye kevés egy asztali gépnél (persze működik azon is), egy tableten viszont mennyire, vagy inkább a kérdés: mire elég?