- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archos 80 Cesium (1/16) Windows 10-re frissítve: 4,1 GB szabad hely (+ régi Win könyvtár 4,17 GB).
Hivatalos úton zajlott... Először 13GB plusz helyet kért, amire elfogadta bent levő SD kártyát, de ekkor még Windows Insider Preview-t akart telepíteni
Kikapcsolás után tértem vissza, ekkor már csak 9GB helyet akart, de közölte, hogy a C-n is kell neki még 1 GB. Nosza leszedtem minden csempét, amit engedett (uninstall). Újraindítás után felrakta szépen (ahogy tegnap a Pipo X7-re, gond nélkül).
Képernyőforgatás rendben (Rotation Lock kikapcsolása után...
), csempék nem szaggatnak, eddig minden szép és jó... 
Aggodalomra ad okot, hogy ahogy nézem, úgy tűnik el a szabad hely (semmit sem telepítek), most 2,78 GB...
Ki-Bekapcs után 3,51 GB... ez vicces lesz, de az old.windows-t lehet törölni (ugye?)
Nekem tetszik a tablet mode is, főleg, hogy ki-be kapcsolható.
Bekapcsolás egyértelműen gyorsabb, mint 8.1 volt, egyenlőre használat közben is gyors, nem szaggat. Nekem olyan érzésem is van, mintha az érintést pontosabban érzékelné...
Remélem megoldják, hogy 16 C:-hez hozzá lehessen merge-lni a 64 GB SD kártyát...
Még azon töprengek, a jó öreg Acer Aspire One 752-re ráengedjem-e a 10-est a 64 bites 7-es helyére...

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kikapcsolás után tértem vissza, ekkor már csak 9GB helyet akart, de közölte, hogy a C-n is kell neki még 1 GB. Nosza leszedtem minden csempét, amit engedett (uninstall). Újraindítás után felrakta szépen (ahogy tegnap a Pipo X7-re, gond nélkül).
), csempék nem szaggatnak, eddig minden szép és jó...