Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Alapból 45-50% Memória van használva nálam úgy hogy 4-5 program fut a hátérben aktívan és nem nyitok meg semmit. Amúgy amíg a Chrome-al el nem kezdtem kísérletezni addig sosem kaptam RAM-os üzenetet, csak a HL2 max grafikára állításánál.
(#674) gb4400:
Nem hiszem. Mindent úgy használok mint asztali gép esetében és eddig nem volt gond a RAM-al. Csak valahogy a Chrome hülyén kezeli. Most megnéztem és a csillió Chrome.exe összesen 525Mb-ot eszik meg ha 9 lap van megnyitva. A Firefox 11 lap esetében 310-et.
Azt is hozzá venném hogy ha a Chrome-ot bezárom még mindig van 5db chrome.exe a futó folyamatok között amik 150mb-ot megesznek.szerk.: Amúgy tényleg nem tudom miért pont 2Gb-ot raktak bele. 3Gb lenne a minimum 2014-ben. Az minden esetre tuti hogy a következő tabletem 2+Gb RAM-al lesz szerelve, biztos ami biztos. Mondjuk a HW körítés úgy is korlátozza hogy mit tudsz-nem tudsz futtatni rajta. Nekem is elég a 2Gb a mindennapos használat mellett, ha nem Chrome-al böngészek.
Most beálíltottam 4GB-ot a lapozófájlnak, megnézem így mennyire fogy el a fizikai RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest