Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Alapból 45-50% Memória van használva nálam úgy hogy 4-5 program fut a hátérben aktívan és nem nyitok meg semmit. Amúgy amíg a Chrome-al el nem kezdtem kísérletezni addig sosem kaptam RAM-os üzenetet, csak a HL2 max grafikára állításánál.
(#674) gb4400:
Nem hiszem. Mindent úgy használok mint asztali gép esetében és eddig nem volt gond a RAM-al. Csak valahogy a Chrome hülyén kezeli. Most megnéztem és a csillió Chrome.exe összesen 525Mb-ot eszik meg ha 9 lap van megnyitva. A Firefox 11 lap esetében 310-et.
Azt is hozzá venném hogy ha a Chrome-ot bezárom még mindig van 5db chrome.exe a futó folyamatok között amik 150mb-ot megesznek.szerk.: Amúgy tényleg nem tudom miért pont 2Gb-ot raktak bele. 3Gb lenne a minimum 2014-ben. Az minden esetre tuti hogy a következő tabletem 2+Gb RAM-al lesz szerelve, biztos ami biztos. Mondjuk a HW körítés úgy is korlátozza hogy mit tudsz-nem tudsz futtatni rajta. Nekem is elég a 2Gb a mindennapos használat mellett, ha nem Chrome-al böngészek.
Most beálíltottam 4GB-ot a lapozófájlnak, megnézem így mennyire fogy el a fizikai RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-55! I5 10300H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest