- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Szerintem nekem ennek a "testvére" van, úgy hívják, hogy Colorovo CityTab Supreme 3G 10.1, csak az enyémben 2GB/32GB a RAM/HDD és gyárilag benne a 3G kártyahely.
Nagyon műanyag, csavarodik, érződik hogy nem egy csúcstermék, de ezzel együtt nagyon bejött, a display igen jó minőségű, az érintések pontosak, az akku tényleg 8000 (na jó 7800, onnan tudom, mert szét kellett pattintanom a házat mert laza volt az akku csatlakozó), de nagyon kellemeset csalódtam benne, 69e volt májusban a Mediamarktnál.
Most matricáztam át a billenytűjét magyarra, így már kényelmes is használni, összehajtva a műbőr tok és a bill védi a tabot, kihajtva meg a tok az állvány. Én a billentyűzet széleire még ragasztottam gumi távtartókat így biztosan nem ér hozzá a kijelzőhöz összehajtva.
Nekem bejött, netezés és az irodai dolgok mellett spec programokat is futtatok rajta és gond nélkül viszi. A M$ kicsit visszaszerezte a bizalmamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest