- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trialbiker
tag
válasz
hroberto
üzenetére
A switchnek sokkal jobb a kijelzője viszont a dokkolója szerintem nagyon nehéz (nehezebb mint a tablet) viszont a t100 nak meg a dokkolója szerintem silány minőségű viszont könnyű és olcsóbb de szerintem menny be egy MediaMarktba és tapogasd meg mindkettőt. Az tóled függ hogy főleg mire használnád, mert ha sokat cipelnéd akkor t100 vagy netbook ha főleg otthon esetleg munkahelyen akkor swich.
Nekem az Asus lenne a legmegfelelőbb bár én is eközött a 2 tablet között vacilálok, nekem egyedül az Acer súlya nem tetszik pedig más tekintetben jobb mint az asus
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest