Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trialbiker
tag
válasz
hroberto
üzenetére
A switchnek sokkal jobb a kijelzője viszont a dokkolója szerintem nagyon nehéz (nehezebb mint a tablet) viszont a t100 nak meg a dokkolója szerintem silány minőségű viszont könnyű és olcsóbb de szerintem menny be egy MediaMarktba és tapogasd meg mindkettőt. Az tóled függ hogy főleg mire használnád, mert ha sokat cipelnéd akkor t100 vagy netbook ha főleg otthon esetleg munkahelyen akkor swich.
Nekem az Asus lenne a legmegfelelőbb bár én is eközött a 2 tablet között vacilálok, nekem egyedül az Acer súlya nem tetszik pedig más tekintetben jobb mint az asus
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest