- Apple Watch
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Nem cáfol semmit, egy lehetséges magyarázatot ad arra a jelenségre, ami miatt egy bizonyos réteg - jelesül itt éppen személyesen te - nem talál kedvére való példányt a jelenlegi kínálatból.
A továbbiakban mindenesetre személy szerint jobban örülnék neki, ha a piaci szereplőket zaklatnád az igényeiddel, biztosan szívesen vesznek minden visszajelzést - nem mintha én személy szerint ne vállalnám fel a kedvedért, hogy az én hibám ez az egész, felőlem azt is rám foghatod, hogy a föld miattam gömbölyű, elfér a vállamon a dolog, de ezzel a személyeskedésbe hajló arroganciával nem leszel a barátom, ha nem baj.
Hosszú távon nyilván többé-kevésbé igazad lesz, különösen, ha tényleg ideérnek egyszer majd a noname kínai versenyzők is, náluk nagy hagyománya van az erős hardver - nulla support - alacsony ár hármassal fémjelzett piaci tevékenységnek, és előbb-utóbb valószínűleg lépéskényszerbe hozzák a nagyobb piaci szereplőket is, de nem tartanám addig vissza a lélegzetem, amíg bekövetkezik a fordulat.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple Watch
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- 16GB DDR4 RAM modulok 3200Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest