Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android Autót minden mobilra!
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
LOL, pontosan mit is cáfol ez a komment abból, amit leírtam? PH-s nagyszakértő úr megaszonta, hogy nem lesz 4 GB-os tablet, mert úgyistúldrágalenne, és akkor máris annyi a szegmensnek?!? Ezt elfogadja a bíróság is? Ehhh...
Másrészt mint fentebb írtam, én már azzal is kiegyeznék, ha a T100-zal megegyező paraméterekkel (gy.k. 2 GB memóriával), csak jobb minőségben kivitelezett versenyzők lennének (lesznek is).
Ez a kategória (windows-os tabletek) jelentős bővülés előtt áll. Eddig azért nem fedtek le több réteget, mert nem térült volna meg: aki mindenképp ilyet akart, választott abból amit kínáltak; aki meg inkább más platform felé kacsingatott, azt a nagyobb kínálat sem győzte volna meg. Eddig...
Persze már az előző (jóval gagyibb) Atomra, no meg Y-os i3-i5 procikra is épült jó pár versenyző: [link]
Ergo a skálázódás (ahogy az árakat elnézem) eddig is megvolt valamilyen szinten. Nem gondolnám, hogy a win-es tabletek piaci részesedésének bővülésével, az egyre életképesebb procik eljövetelével, az Intel akcióival stb. ne bővülne a kínálat. Persze lehet hogy én látom rosszul... Vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- SkyShowtime
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android Autót minden mobilra!
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest