Hirdetés
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Office kulcs biztosan nincs BIOS-ban tárolva, ott csak oprendszer kulcs van. Ha megvan a kulcsod, akkor ugyanazon a gépen gond nélkül mennie kell az aktiválásnak. És szerintem másik gépen is lehet vele aktiválni. Igaz, másik gép esetén, ha már volt aktiválva korábban azzal a kulccsal az eredeti gépen, akkor előfordulhat, hogy problémázni fog.
Normál esetben ilyenkor telefonon fel kell hívni a MS supportot és bemondani, hogy hardver meghibásodás miatt újratelepítesz, és akkor resetelik a régi aktiválást. Mondjuk OEM office esetén kell fantázia, hogy mit is mondj, miért teljesen más a hardver, mint az OEM hardver volt.
(Én még sose csináltam ilyent - mármint másik gépre telepítést. Csak a normál windows/office aktivációt reseteltettem így garis laptopcsere után.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Én még sose csináltam ilyent - mármint másik gépre telepítést. Csak a normál windows/office aktivációt reseteltettem így garis laptopcsere után.)