Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Összeírtam egy pár bay trail tabletet(becsúszott egy celeron is), ami windows-os, és nem az ismertebb márkákból van. a langma-n nem tudtam kiigazodni, pedig elég ígéretesek. Árak dollárban értendők(erre jön ugye vám, posta, miegymás).
Igazából ahogy észrevettem alapvetően azért nincsenek 4gb ramosok, mert 32bites az első bay trail széria, ha jól tudom a Z37*5 széria már 64bit-es. Ez nem információ, inkább csak megfigyelés.
jóformán csak tinydeal-t, és az aliexpress-t néztem. langma volt csak az alibabán.ha jól figyelem, ez az egész noname kínai tabletesdi windows 8.1-el júniusban kezd majd beindulni a frissített 64bites baytrail procikkal.
észrevétel, fikázás privátban, ne itt offoljunk. igény esetén megnyitom, aztán szerkesztgethetitek ti is. az ismert gyártók típsuait nem volt ingerenciám összeírni, szerintem nem is fontos.
ha már itt tartunk, az lg tabbook 2 a favorit nálam. azt hiszem 11T540 a típuskódja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs