- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Összeírtam egy pár bay trail tabletet(becsúszott egy celeron is), ami windows-os, és nem az ismertebb márkákból van. a langma-n nem tudtam kiigazodni, pedig elég ígéretesek. Árak dollárban értendők(erre jön ugye vám, posta, miegymás).
Igazából ahogy észrevettem alapvetően azért nincsenek 4gb ramosok, mert 32bites az első bay trail széria, ha jól tudom a Z37*5 széria már 64bit-es. Ez nem információ, inkább csak megfigyelés.
jóformán csak tinydeal-t, és az aliexpress-t néztem. langma volt csak az alibabán.ha jól figyelem, ez az egész noname kínai tabletesdi windows 8.1-el júniusban kezd majd beindulni a frissített 64bites baytrail procikkal.
észrevétel, fikázás privátban, ne itt offoljunk. igény esetén megnyitom, aztán szerkesztgethetitek ti is. az ismert gyártók típsuait nem volt ingerenciám összeírni, szerintem nem is fontos.
ha már itt tartunk, az lg tabbook 2 a favorit nálam. azt hiszem 11T540 a típuskódja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest