- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel a leíás alapján nekem úgy tűnik, hogy sokat használná "laptopként", ezért kényelmesebb így, egybeillesztve használni, mint a miix 10-est a külön hozzáadott bill-lel. Emellett a dokkba rakott 500-as HDD sem rossz dolog. Nekem nagy előny lenne a standard USB foglalat is a dock-on.
A FullHD számomra inkább hátrány, hogy ne csökkentse a gép erőforrásait, de ez kifejezetten szubjektív, van, akinek fontosabb a szép kép, ezt teljesen megértem. Egymás mellett látható a különbség, külön engem nem zavar.
Azt gondolom, hogy egy laptopként is sokat használt gép esetén kifejezetten praktikus ez a fajta bill a HDD-vel, USB-vel ennyi felárért az elvárásokhoz mérten.
Persze most 72-ért is meg lehettalán venni a miix2 10-et, akkor a 30k-ból kijön annak a dokkolója...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Apple MacBook Air 13 M3 (2024) 16GB / 512GB Midnight
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest