- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- A Motorolának is a Bose hangol
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Sziasztok!
Elővettem kicsit a Dell Latitude 7275-ös tabletem. Kicsit gondoltam próbálgatom, mert miért ne ha már megvettem

Semmi konkrétra nem vettem így most gondolkodok hogy mire is használjam.
Az feltűnt hogy tartalomfogyasztásra/böngészésre nem ideális nekem tablet üzemmódban.
Azt nem lehet elérni a win10nél hogy ha olyan mezőbe kerül a kurzor ahova írni lehet akkor automatikusan felhozza a virtuális billentyűzetet?
Ne manuálisan kelljen be és kikapcsolni? Androidnál és ipadnál ahogy működik az jó lenne, csak nem tudom win10 alatt ez megoldható e?
Pl böngészőben ha rámegyek hogy begépeljek egy url-t akkor jó lenne ha felugrana alapból a bill.
1909 es build van fent win10 ből. updateen nem jön frissebb. Nem tudom érdemes lehet e ráforcolni telepítővel újjabbat ? Úgy hallottam az új verziókban jobban ráfeküdtek a tabletes üzemmódra de nem tudom mennyire igaz ez.Próbáltam pár régebbi játékot(Pl Kings Bounty) amit ezer éve szerettem de érintőkijelzővel nagyon nem úgy megy az irányítás ahogy kéne
. Látszik hogy ezek a játékok nem érintőkijelzőhöz lettek tervezve. Félek ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós kamerák
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Látszik hogy ezek a játékok nem érintőkijelzőhöz lettek tervezve. Félek ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni.