Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

Sziasztok!

Elővettem kicsit a Dell Latitude 7275-ös tabletem. Kicsit gondoltam próbálgatom, mert miért ne ha már megvettem :D
    Semmi konkrétra nem vettem így most gondolkodok hogy mire is használjam.
    Az feltűnt hogy tartalomfogyasztásra/böngészésre nem ideális nekem tablet üzemmódban.
    Azt nem lehet elérni a win10nél hogy ha olyan mezőbe kerül a kurzor ahova írni lehet akkor automatikusan felhozza a virtuális billentyűzetet?
    Ne manuálisan kelljen be és kikapcsolni? Androidnál és ipadnál ahogy működik az jó lenne, csak nem tudom win10 alatt ez megoldható e?
    Pl böngészőben ha rámegyek hogy begépeljek egy url-t akkor jó lenne ha felugrana alapból a bill.
    1909 es build van fent win10 ből. updateen nem jön frissebb. Nem tudom érdemes lehet e ráforcolni telepítővel újjabbat ? Úgy hallottam az új verziókban jobban ráfeküdtek a tabletes üzemmódra de nem tudom mennyire igaz ez.

Próbáltam pár régebbi játékot(Pl Kings Bounty) amit ezer éve szerettem de érintőkijelzővel nagyon nem úgy megy az irányítás ahogy kéne :(. Látszik hogy ezek a játékok nem érintőkijelzőhöz lettek tervezve. Félek ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni.

Új hozzászólás Aktív témák