- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
Eddig csak, lark, lenovo, toshiba, asus, onda chuwi (vi8, hi10), allview, prestigio, és még pár fajta tablerte (és laptopra) toltam fel mediacreation toollal készített, clean installal win10-et.
Eddig csak egy géppel (stone) szívtam, ott szét kellett szedni, és le kellett kötni az akksit, mert a win10 helyreállítás után még bootolni se akart.Első alkalommal én se értettem hozzá, de gugli és youtube barátaim segítettek.
A recovery partícióról helyreállítás csak akkor nyerő, ha van rendes, hibátlan, működő recovery partíció.
Ha az is elszállt vagy hiányzik, akkor a mezei visszaállítást csinálja a windows, ami gyakran nem javítja az esetleges driveres problémákat.
Valamelyik dzsunka tabbal (illetve egy nvidiás lenovo g710-zel is) jártam úgy, hogy a visszaállíás nem oldotta meg a driver gondokat, mert a telepített diverekhez nem nyúlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest