Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Papooo #14943 üzenetére

    A tool megcsinálja a telepítőt, de arról nem fog botolni, mert az alapból ntfs-re formázza a pendrive-ot, a chuwi uefi meg csak fat32-ről bootol. Kézzel kellene megcsinálni.
    Nem bántásként írom, de nem úgy néz ki mintha nagy informatikai guru lenne. Ha feltelepít valahogy egy alap windowst, szerintem az életben nem fogja összehozni, hogy legyen érintő, hang, elforgatás érzékelés. Ezeket nem ismeri fel a win10, kellenek a kínaiak által taknyolt i2c driverek hozzá, de az se mindegy hogy melyiket melyik után rakja, és melyik win10 által felismert drivert kell kézzel cserélni hogy működjön. Sőt, ezek nélkül egy jópár hardver meg se jelenik az eszközkezelőben, nincs mit feltelepíteni. Ha nem vagy benne a dologban és nem toltál végig ilyent azon a hardveren, akkor miért ajánlasz olyant, amivel kvázi használhatatlan lesz a készüléke?
    Inkább a helyreállítási menüben levő alaphelyzetbe állítást kellett volna javasolni (NEM a windows gépház alattit). Az a recovery partíción levő gyári windowst állítja helyre, olyan lesz mint mikor először bekapcsolja. Persze ha más "szakértők" javaslata alapján letörölte a recovery partíciót a hely miatt, akkor ez nem fog menni.
    A helyreállítás menü elérhető, ha van rádugva usb billentyű, akkor a kikapcsolás menüben úgy kell rákattintani az újraindításra, hogy előtte lenyomom és nyomva tartom a shift gombot. Képernyő billentyűzetről nem jó.
    Billentyű nélkül parancssorból lehet, a parancssor ablakban (vagy a futtatás ablakba be kell gépelni a
    shutdown -f -r -o -t 1
    parancsot, ott a hibaelhárítás - gép alaphelyzetbe állítása.
    Ez vissza fogja állítani az alapértelmezett windows telepítést.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák