Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

No közben visszaírtak nekem a szerviztől. Nagyon kedvesek.

"Utána kérdezgettem, és azt a választ kaptam szerviz technikusainktól, hogy a T100Ta és T100tas hasonló kompatibilis. Ezen a cikkszámon lévő alkatrész az Ön által írt 60NB0450-MB1012 cikkszámon lévő, jelenleg a gyártói rendszerben nem elérhető alkatrésznek az alternatívája : 90NB0451-R00011 68.722ft+Áfa. Úgy látom, hogy a gyártói rendszerben lévő ár tekintetében nincs különösebb különbség melyik t100as alaplapot választja."

Írtam nekik, hogy sajna nekem nem fér bele a keretbe így. Egyébként ugyanez a 90NB0451-R00011 ebay-en kb. egy 10-esbe kerül, plusz persze a szállítás, áfa, vám, stb. Szóval ilyen 10-20 közötti árakon ki lehet fogni bontottakat, amiket újként árulnak, de a fene se hiszi el nekik, ha itthon meg újan 60-70 körüli összeg egy alaplap. Na mindegy a jó hír, hogy tényleg kompatibilis legalább a T100TA és a T100TAS alaplapjai, de nagy valószínűséggel az összes T100-al kezdődő alaplap is kompatibilis az összes T100-as tablettel. Körülnézek, aztán rendelek egyet. Ha szerencsém van 15-20k-ból kijövök. Szerszámokat már rendeltem. Olyan fél óra alatt cserélhető az alaplap ez alapján: [link], ha az ember gyök kettővel csinálja.

Új hozzászólás Aktív témák