Új hozzászólás Aktív témák

• Gabor0224

csendes tag

Sziasztok!

Újra lett rakva a tabletem, és win 10-ről win 8.1 került rá (ami gyárilag is volt rajta).

Két kérdésem lenne:

A kijelző automatikus elforgatása nem működik. Nincs a fényerősség állító fülnél sem az elforgatást ki-bekapcsoló ábra, sem pedig a kijelző felbontásánál ilyen beállítási lehetőség. Találtam egy oldalt, ahonnan egy .reg fájlt letöltve működhet, viszont amikor telepíteni akarnám, kiírt egy figyelmeztető üzenetet, hogy összekutyulhatja a dolgokat, ha módosítani szeretnék .reg fájllal. Ez csak sablon üzenet, vagy tényleg elcseszhet valamit? Érdemes kipróbálnom? Itt az oldal, a 4-es lehetőségnél van:

https://www.eightforums.com/tutorials/30587-screen-autorotation-lock-unlock-windows-8-a.html

Másik kérdés, valószínűleg ezerszer lerágott csont 8.1-nél:

Ha beakarok írni egy szöveget valahova, nem jön be automatikusan a billentyűzet (kivéve az áruháznál, de érdekes...), csak ha rányomok a tálcán a billentyűzet ikonra. Ez engem marhára idegesít, mert valamikor többször rá kell nyomnom arra a jelre, mire előjön a bill., mellényomok vagy mittomén. Van erre valamiféle megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák