- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
Új hozzászólás Aktív témák
-
dongatto
újonc
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni windows tablet ügyben. Konkrétan a Kiano Intelect 8.9 3g MS típusú tabletem van, amit eredetileg 8.1-es windowsal "'szereltek", amit többek közt anno azért is vettem meg, mert jött rá az ingyen 10. Miután frissítettem, ez másfél giga szabad helyet hagyott az amúgy sem túl nagy (16 gb) belső tárolón. Próbáltam kompresszálni is a windowst, a fent említett szabad helyet ezzel együtt sikerült elérni. Természetesen frissíteni nem tudta magát, a programok meg az sd kártyán csücsültek. Gondoltam egy friss win10 telepítés megoldaná a problémát, és lám, tényleg majdnem 6 gb szabad hely lett a gépen, viszont mint utóbb kiderült a szervizzel történő levelezés során, a drivereket érdemes lett volna lementeni, mivel azok nem elérhetőek külön a neten se a gyártó honlapján, sem egyéb helyen. Itt egy másik fórumban találtam egy másik kiano tablethez doubledriverrel leszedett illesztőprogramokat, de azokkal sajnos nem működik minden (ami leginkább zavar, az az érintőképernyő használhatatlansága). A szervizből ez az info jött: "több ilyen eset is volt kianoval, de mivel nincs 10-re támogatás, ezért nem is tudnak drivert adni hozzá, a többire is visszaállították a 8-at" A kérésem/kérdésem a hosszú bevezető után: ha valaki rendelkezik ilyen géppel, amin még az eredeti rendszer fut, az lenne olyan kedves és készítene doubledriverrel egy mentést az illesztőprogramokkal, hogy megpróbálhassam, hogy vajon működik-e 10 alatt minden? Már ha ennek van értelme
Egyéb megoldási javaslatokat is szívesen fogadok! Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyéb megoldási javaslatokat is szívesen fogadok! Segítségeteket előre is köszönöm!