- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
dongatto
újonc
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni windows tablet ügyben. Konkrétan a Kiano Intelect 8.9 3g MS típusú tabletem van, amit eredetileg 8.1-es windowsal "'szereltek", amit többek közt anno azért is vettem meg, mert jött rá az ingyen 10. Miután frissítettem, ez másfél giga szabad helyet hagyott az amúgy sem túl nagy (16 gb) belső tárolón. Próbáltam kompresszálni is a windowst, a fent említett szabad helyet ezzel együtt sikerült elérni. Természetesen frissíteni nem tudta magát, a programok meg az sd kártyán csücsültek. Gondoltam egy friss win10 telepítés megoldaná a problémát, és lám, tényleg majdnem 6 gb szabad hely lett a gépen, viszont mint utóbb kiderült a szervizzel történő levelezés során, a drivereket érdemes lett volna lementeni, mivel azok nem elérhetőek külön a neten se a gyártó honlapján, sem egyéb helyen. Itt egy másik fórumban találtam egy másik kiano tablethez doubledriverrel leszedett illesztőprogramokat, de azokkal sajnos nem működik minden (ami leginkább zavar, az az érintőképernyő használhatatlansága). A szervizből ez az info jött: "több ilyen eset is volt kianoval, de mivel nincs 10-re támogatás, ezért nem is tudnak drivert adni hozzá, a többire is visszaállították a 8-at" A kérésem/kérdésem a hosszú bevezető után: ha valaki rendelkezik ilyen géppel, amin még az eredeti rendszer fut, az lenne olyan kedves és készítene doubledriverrel egy mentést az illesztőprogramokkal, hogy megpróbálhassam, hogy vajon működik-e 10 alatt minden? Már ha ennek van értelme
Egyéb megoldási javaslatokat is szívesen fogadok! Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest