Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dongatto

újonc

Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni windows tablet ügyben. Konkrétan a Kiano Intelect 8.9 3g MS típusú tabletem van, amit eredetileg 8.1-es windowsal "'szereltek", amit többek közt anno azért is vettem meg, mert jött rá az ingyen 10. Miután frissítettem, ez másfél giga szabad helyet hagyott az amúgy sem túl nagy (16 gb) belső tárolón. Próbáltam kompresszálni is a windowst, a fent említett szabad helyet ezzel együtt sikerült elérni. Természetesen frissíteni nem tudta magát, a programok meg az sd kártyán csücsültek. Gondoltam egy friss win10 telepítés megoldaná a problémát, és lám, tényleg majdnem 6 gb szabad hely lett a gépen, viszont mint utóbb kiderült a szervizzel történő levelezés során, a drivereket érdemes lett volna lementeni, mivel azok nem elérhetőek külön a neten se a gyártó honlapján, sem egyéb helyen. Itt egy másik fórumban találtam egy másik kiano tablethez doubledriverrel leszedett illesztőprogramokat, de azokkal sajnos nem működik minden (ami leginkább zavar, az az érintőképernyő használhatatlansága). A szervizből ez az info jött: "több ilyen eset is volt kianoval, de mivel nincs 10-re támogatás, ezért nem is tudnak drivert adni hozzá, a többire is visszaállították a 8-at" A kérésem/kérdésem a hosszú bevezető után: ha valaki rendelkezik ilyen géppel, amin még az eredeti rendszer fut, az lenne olyan kedves és készítene doubledriverrel egy mentést az illesztőprogramokkal, hogy megpróbálhassam, hogy vajon működik-e 10 alatt minden? Már ha ennek van értelme :) Egyéb megoldási javaslatokat is szívesen fogadok! Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák