Hirdetés
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
András.
tag
Ha életem hátralevő részében csak egy tanácsot adhatnék, ez lenne az: soha, SOHA ne adjatok meg SD kártyát a rendszerfrissítés helyeként, ha az tárhelyhiányra panaszkodik. Én megtettem, és kereken hét órán át tartott a rendszerfrissítés. A gép közben tűzforró is volt, remélem ez nem okozott károsodást semmiben.
Továbbá a kártyán megjelent egy $WINDOWS.~TMP nevű, eléggé méretes mappa. A neve alapján ideiglenes fájlokra gyanakodnék, de a tartalma inkább arra utal, hogy az SD kártyámból recovery partíciót csinált a gép. Gondolom nem érdemes a mappát törölni.
Legalább áthelyezhetem egy USB adattárolóra úgy, hogy szükség esetén továbbra is használható legyen recoveryként? Ha még egyszer SD kártyáról kell rendszert telepítenem, inkább leugrom valahonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest