- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
unic
tag
OK. thx. Így már jó lesz. Tablet PC Volume Licensing Product Key :DD kellet hozzá.
-
unic
tag
Volt hozzá, illetve rajta, xp tablet pc, és igazad van, elvileg ha rárakom az sp2-őt akkor 2005 lesz belöle, de nekem van egy céges enterprise-os volume licensing-es windows xptpc edition 2005 eleve sp2-vel, és remélve, többet nyújt felraktam, de ez egy sima xp, egyelőre, és nem tudom hogy, hogy lehet idomítani, nincs hozzá biblia. Ebben kérem segítségeteket, tanácsaitok.
-
unic
tag
Nah témánál vagyunk végre...
Így van, ez az, Windows XP Tablet PC Edition ennek raktam fel a 2005-ös változatát, de ez egy nyers xpsp2... a második cd-n van egy CMPNENTS nevü könyvtár, benne: TABLETPC, MEDIACTR, NETFX. a gyökérbe van még egy txt is, tartalma: ''This CD is intended for users installing either the Windows XP
Tablet PC Edition or the Windows XP Media Center Edition.''
[Szerkesztve] -
unic
tag
Nos?
-
unic
tag
Sziasztok
Van egy kis problémám, van nekem itt ez a TPC 2005 dupla cd-s.
Kinkeservesen felraktam egy Fujitsu-siemens ST4121-re, s kiderült alapból, hogy xp+sp2, 2.cd-n van valami tpc-s cucc component ként, de hogy a rákba tudom meggyőzni az xp-t hogy ő tablet pc-n van, és szüksége van rá...
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest