- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
unic
tag
OK. thx. Így már jó lesz. Tablet PC Volume Licensing Product Key :DD kellet hozzá.
-
X-COM
nagyúr
egyébként nem lehet, hogy sima xppro productkey-jel telepítetted?
-
unic
tag
Volt hozzá, illetve rajta, xp tablet pc, és igazad van, elvileg ha rárakom az sp2-őt akkor 2005 lesz belöle, de nekem van egy céges enterprise-os volume licensing-es windows xptpc edition 2005 eleve sp2-vel, és remélve, többet nyújt felraktam, de ez egy sima xp, egyelőre, és nem tudom hogy, hogy lehet idomítani, nincs hozzá biblia. Ebben kérem segítségeteket, tanácsaitok.
-
X-COM
nagyúr
nem egészen értem, van egy tabletpc-d, ahhoz járt gondolom taletpc-s os, ha erre felteszed az xpsp2-őt, akkor lesz belőle tabletpc2005.
a tabletpc2005 install ami Nálad van nem lehet, hogy valami tök más géphez volt és ezért nem akar mondjuk települni? -
unic
tag
Nah témánál vagyunk végre...
Így van, ez az, Windows XP Tablet PC Edition ennek raktam fel a 2005-ös változatát, de ez egy nyers xpsp2... a második cd-n van egy CMPNENTS nevü könyvtár, benne: TABLETPC, MEDIACTR, NETFX. a gyökérbe van még egy txt is, tartalma: ''This CD is intended for users installing either the Windows XP
Tablet PC Edition or the Windows XP Media Center Edition.''
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Az xp-nek van egy külön változata tablet pc-re kézírásfelismerővel.
-
unic
tag
Nos?
-
unic
tag
Sziasztok
Van egy kis problémám, van nekem itt ez a TPC 2005 dupla cd-s.
Kinkeservesen felraktam egy Fujitsu-siemens ST4121-re, s kiderült alapból, hogy xp+sp2, 2.cd-n van valami tpc-s cucc component ként, de hogy a rákba tudom meggyőzni az xp-t hogy ő tablet pc-n van, és szüksége van rá...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest