- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Windows XP SP2 topik: [link] ez zárható, mégha régi is
-
jimhun
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő topicot ezért itt teszem fel a kérédemet.
Vettem egy notebookot amin Linux van (LinLinux vagy mi...nekem a desktop gépemen linux van és használom is de ez használhatatlannak tünik) és szeretnék XP-t tenni rá. Állítólag az OEM változat mostmár hardver nélkül is megvásárolható csak utána eggyé válik a géppel és ha kidobom a gépet akkor a Win is kárbavész.
Ez notebookra is igaz? Mármint az hgy megvásárolhatom az OEM Wint rá?
Háha van valaki aki jobban otthonvan ebben a témában mint én....
THX -
Balint133
aktív tag
Sorry megvan....
Köszönök mindent
-
fekete113
csendes tag
Nekem a kérésem az lenne, hogy van egy bizonyos patch a tcpip.sys fájl hackelésére, hogy a limitált 10portomat ez a kis patch feltornássza!
Próbáltam leszednie ezt a patch-et egy német oldalról, de gondolom a túlzsúfoltság miatt nem lehetett elérni az oldalt!
Kérem akinek meglenne ez a kis patch az küldje el nekem e-mailben a:
fekete113@yahoo.com -ra
Köszi szépen előre is mindenkinek:András -
Balint133
aktív tag
sziasztok tom h. nem ide ebbe a toyikba tartozik, de szeretném megkérdezni, h. xp alatt, h. tudok egy filet hozzáadni a rendszerleíró adatbázishoz, h. azt minden indításnál lefuttassa?? az adott file egy regedit file!!! Légyszi nagyon sürgős lenne
-
3d
tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom,hogy mikor kilövöm a rendszert néha nem lövi ki a gépet, hanem vár kb 5 percet és utánna lép ki.
Találkozott már valaki ilyen problémával? -
Liaram
csendes tag
Sziasztok!Az én problémám elég összetett és végül is csak részben kapcsolódik a Service Pack 2-höz.Légyszi ha valakinek van valamilyen ötlete ezzel kapcsolatban,segítsen!A lényeg,hogy vettem nemrég egy Bluetooth-USB-t(Concorde).A hozzá kapott CD-ről feltelepítettem az illesztőprogramját és tökéletesen fel is ismerte ezután a számítógép a mobilomat.Viszont a telefon nem volt képes kapcsolatot kialakítani a géppel(nem találta meg/nem érzékelte mint partner eszközt).Utánajártam a dolgoknak és azt olvastam a Neten,hogy a két eszköz szinkronizálását a vezérlőpult hálózati és internetes kapcsolatok mappájában lévő Bluetooth-eszközök nevű eszközkezelővel tudom elvégezni.A gond csak az,hogy nekem nincs ilyen eszközkezelőm!!!Tovább olvasva azt írták,hogy a Service Pack 2 feltelepítésével automatikusan bővül a Vezérlőpult ezzel az eszközkezelővel,mivel a SP2 automatikusan támogatja a Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatokat.Így hát le is töltöttem a Netről az SP2-őt,majd feltelepítettem,újraindítottam a gépet,aztán örömmel léptem be a vezérlőpultba-én kis naív...Ugyanis hiába raktam föl a SP2-őt,továbbra sincs Bluetooth eszközkezelőm!!!Anélkül pedig semmit nem érek az egésszel!Van valakinek valami ötlete,hogy mi lehet a probléma oka???Nem hiszem,hogy a SP2 lenne ''hibás'' vagy ''hiányos''.Lehetséges,hogy valami gátolja(pl. tűzfal,stb...)a vezeték nélküli kapcsolatok kialakítását és emiatt nem engedi a vezérlőpultba a Bluetooth eszközök-pontot?Egyébként Windows XP 2002-es verzióm van(+ most már SP2),Intel Celeron CPU 1,8GHz,Maxtor 40 GByte HDD,384 MByte RAM,LG CD-DVD író combo,LG CD-író-konfigurációval.
Ha valakinek volt hasonló problémája,vagy egyszerűen csak tud segíteni/tanácsot adni,légyszi írjon!Köszi szépen!!! -
<>jana<>
senior tag
hali! az lenne a kérdésem van e valahol magyar windowshoz összevont biztonsági frissítős csomag ami a mainapig megjelent frissítéseket tartalmazza? csinálnák egy inegrált telepítőt,mert csak sp1 es a gyári cd.nemakarom eggyenként leszedni a frissítéseket hozzá ezért lenne jobb egy kész csomag
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
hát, hogyha ez windows installer:
Bővebben: link
Error reading from File: [2]; System error code: [3]
szal valszeg rossz a lemez, vagy a meghajtó körül van gáz -
Lacza
senior tag
válasz
VladimirR #44 üzenetére
Legalább Te elolvastad .A gond az hogy pl a Shellshock nam kilép error 1305-el mint az Advanced Battlaground is.Telepítés elején mintha az install kezdetekor lenne gond.A Tribes is valami hasonlóval áll le a telepítésnél
Ez azóta jelentkezett amióta az sp2 felugrott.
Előtte meg nem ment Riddick,mert az meg csak az sp-t szereti.
Ilyen errort még nem láttam.
Ezt kellene kihámozni hogy hol a bibi -
VladimirR
nagyúr
esetleg ha elarulnag, hogy melyik game, milyen koddal, vagy akarmi, de ebbol nem lehet mondani semmit -- kb mintha azt mondanad az autoszerelonek, hogy van egy autom, oszt' neha leall (de hogy milyen kocsi es hogy all le, miert nem indul, azt talalja ki magatol)
kerdezni ugy illik, hogy elmondod mi a helyzet (rendszer, konfig), mi a problema (pontos, preciz leiras), mit probaltal eddig, miert nem sikerult, most hol tartasz es mire varsz valaszt -
Lacza
senior tag
senki?
-
Lacza
senior tag
Tehát az a gond hogy maga az sp2 jól műxik de egy két game valami error kóddal leáll a telepítésnél.
Másik gépen mennek a gamék sp2 alatt is.Mi lehet a gond? -
dantes
tag
Az sp2 tartalmazza az sp1-et?
-
moonman
titán
elég sok helyen le lett írva, pl itt Bővebben: link
de hidd el, nem ez a Te bajod, ott valami más van, én megejtenék egy víruskeresést/spyware-írtást. -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Én is frissítettem az SP2-vel, általában jónak tünik csak időnként ''meghülyül'' az XP és szinte fagy minden, majd 5-10 perc után, több újraindítást követően megint minden jónak tünik.
Állítólag az összefésült XP-vel ilyen nincs, tökéletesen müködik.
Ezért úgy gondoltam, hogy megpróbálom '' összefésülni'' az XP-t és a SP2-t.
Több helyen írták, hogy az nLite progival ez nagyon egyszerű, de mivel nem tudok angolul, ill. ehhez a témakörhöz abszolut nem értek, megszeretnélek Titeket kérni, hogy valaki legyenszíves segítsen egy nagyon részletes leírással, lépésről lépésre.
Előre is köszönöm. -
X-COM
nagyúr
az az igazság, hogy ezzel sokmindent nem tudsz csinálni, 100 indítás után automatikusan tömörít
van egy olyan regkulcs, hogy
HKEY_CURRENT_USER\Identities\{GUID}\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0
Compact Do not Ask Again
REG_DWORD
ha ezt 1re rakod, akkor asszem kérdés nélkül automatikusan elvégzi, asszem teljesen nem lehet kikapcsolni, de esetleg próbálkozhatsz ezen érték 2-re, esetleg 0-ra állításával.
Végső megoldás lehet, ha nagyon zavar, hogy a Compact Check Count értékét belépéskor, vagy ütemezetten, automatikusan átállítod -
HIJ
őstag
ÁÁÁÁ! Megoldódott ! Nemtom hogy ennek mi köze volt hozzá, de mondtam ugye hogx nincs tűzfal. Namármost az történt hogy én sygatet használok és valamiért nem indult el az oprendszer betöltése után. Nah én azt hittem hogy azért mert még nincs net kapcsolat.
Erre egyszer véletlenül elindítottam és rákérdezgetett dolgokra amik ugye az sp2 által megváltoztak. És egycsapásra ment minden. De nem értem hogy ha nem futott a sygate akkor hogyan blokkolta a kimenő dolgokat. De ha megy sztem nemis lényeges.
Azért köszönön a türelmet és a jóindulatot. -
X-COM
nagyúr
mivel konkrétan a problémát nemtom, viszont baj nem lehet belőle, próbáld meg parancssorban a következő parancsot:
netsh winsock reset catalog -
X-COM
nagyúr
az, hogy azt írja nincs kapcsolat vagy korlátozott lényegtelen, ha modemba van dugva és automatikus konfigurációra van állítva, sp2-től így jelzi, ha automatikus ip konfiguráció van beállítva és nincs dhcp kiszolgáló a hálózaton
-
HIJ
őstag
Tehát nem a tárcsázó progival van a gond hanem a hálózati beállítással. Azt írja hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott. Szal a hálókártyára nem a csatlakozásra. Az csak túllépi az időt és ujra akar csatlakozni.
-
HIJ
őstag
vagyis nem a hálózat hanem az a hálókártya amelyikre rádugom a modemet. Tökmindegy neki ha rádugom a másikra, ami addig simán megy helyihálón, akkor az nem tetszik neki. Szal nemtom.
-
HIJ
őstag
Nem az ugy van hogy nemtud csatlakozni magához a modemhez, mert valamiért nem tetszik az sp2-nek a hálózat.
-
X-COM
nagyúr
mi is van pontosan? csatlakozni próbálsz és akkor dobja a wan miniport-os hibát? mi a hibakód pontosan?
nem használtál valami külső tárcsázóprogramot az xp sajátja helyett? -
HIJ
őstag
A tűzfal nincs bekapcsolva és a fix ip sem jött be. Már próbáltam.
-
HIJ
őstag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: felraktam az sp2-őt és most nem müxik az adslem.
Azt a hálókártyát valahogy nemtudja kezelni ez az új csodálatos javítás. Egyszerűen nem tud csatlakozni a wan mini porthoz. A hálókártyára azt írja hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott. Mondjuk ez még a jobbik helyzet, mert a másiknál abszolút nem tud a hálókártyával mit kezdeni, ilyenkor azt írja hogy ip címet kérdez le de nem naon jut dűlőre. Szal nemtom mert itt milleniumba (2 op rend.) ugyanúgy müxik minden ahogy volt. Már próbáltam hogy beállítok neki fix ipt de az sem segített. Ha valakinek lenne valami ötlete akor pls firantson valamit.
thx! -
PEPE85
senior tag
A Windows Update más külsőt kapott a menüben is(Sajátgép, tulajdonságok,Automaikus frissítés), a hálózatoknál a Windows tűzfálnál jóval több beállítási lehetőség áll rendelkezésre és valami Virus Protection féle dolgot is beleraktak, de ahhoz le kell tölteni még valamit. Hirtelen ennyit vettem észre.
-
Loretto
veterán
sztem ez ugyanaz csak hun-ul
Bővebben: link
ja és win xp.hajrá gismo
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
A leiras a Microsoft Knowledgebase-ben van:
Bővebben: link -
PEPE85
senior tag
Vannak bizonyos programok amikkel át lehet írni a termékkulcsot és aztán már menni is fog, de ezeknek a programoknak a használata nem engedélyezett és ezért nem is akarom leírni a nevüket. Ha azt írja ki neked, hogy helytelen termékkulcs akkor az azt jelenti, hogy a te Windows XP-d egy kalóz másolat. Olyat nem szabad használni, a törvény bünteti.
-
Gismo
addikt
Azért is OFF:
Hogyan lehetne feltelepíteni az SP1-et ha azt írja ki, hogy valami helytelen termékkulcs. Tehát nemteccik neki a Serial némber!
Azért, hogy feltegyem azért én meg nemfogok eredeti XP-t venni.
Valahogy meglehet kerülni?
ON -
PEPE85
senior tag
Nem OFF-olást kértem. Van vagy 6 féle és ezért kérdeztem, hogy mi a legújabbnak a verziószáma? Mivel nekem most éppen v. 2096-os számú Service Pack 2-ő van fent ezért valószínűleg már megjelent.
-
zsoi
senior tag
Tudtommal meg nem jelent meg....
-
PEPE85
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy melyik most a legújabb Service Pack 2, mert nekem most v. 2096-os van fent. Van ennél újabb? Azt írták, hogy ebben már nagyfokú Athlon64 támogatás van. Nem igazán vettem ezt észre. Írjon akinek van valamiféle tapasztalata.
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest