- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
HIJ
őstag
ÁÁÁÁ! Megoldódott ! Nemtom hogy ennek mi köze volt hozzá, de mondtam ugye hogx nincs tűzfal. Namármost az történt hogy én sygatet használok és valamiért nem indult el az oprendszer betöltése után. Nah én azt hittem hogy azért mert még nincs net kapcsolat.
Erre egyszer véletlenül elindítottam és rákérdezgetett dolgokra amik ugye az sp2 által megváltoztak. És egycsapásra ment minden. De nem értem hogy ha nem futott a sygate akkor hogyan blokkolta a kimenő dolgokat. De ha megy sztem nemis lényeges.
Azért köszönön a türelmet és a jóindulatot. -
HIJ
őstag
Tehát nem a tárcsázó progival van a gond hanem a hálózati beállítással. Azt írja hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott. Szal a hálókártyára nem a csatlakozásra. Az csak túllépi az időt és ujra akar csatlakozni.
-
HIJ
őstag
vagyis nem a hálózat hanem az a hálókártya amelyikre rádugom a modemet. Tökmindegy neki ha rádugom a másikra, ami addig simán megy helyihálón, akkor az nem tetszik neki. Szal nemtom.
-
HIJ
őstag
Nem az ugy van hogy nemtud csatlakozni magához a modemhez, mert valamiért nem tetszik az sp2-nek a hálózat.
-
HIJ
őstag
A tűzfal nincs bekapcsolva és a fix ip sem jött be. Már próbáltam.
-
HIJ
őstag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: felraktam az sp2-őt és most nem müxik az adslem.
Azt a hálókártyát valahogy nemtudja kezelni ez az új csodálatos javítás. Egyszerűen nem tud csatlakozni a wan mini porthoz. A hálókártyára azt írja hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott. Mondjuk ez még a jobbik helyzet, mert a másiknál abszolút nem tud a hálókártyával mit kezdeni, ilyenkor azt írja hogy ip címet kérdez le de nem naon jut dűlőre. Szal nemtom mert itt milleniumba (2 op rend.) ugyanúgy müxik minden ahogy volt. Már próbáltam hogy beállítok neki fix ipt de az sem segített. Ha valakinek lenne valami ötlete akor pls firantson valamit.
thx!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest