- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
a 80gigás vinyóm már mükszik,most az lenne a gond hogy ma vettem egy 160-gigás vinyót és mikor megjött kikapcsoltam a gépet és bedugtam és mikor bekapcsoltam a gépet akkor
nem indult el hanem csak a felső sarokba viloogot egy fehér vonal,fekete képpel,és vártam vagy fél órát és semmi.Akkor kihúztam és akor elindult,be is lépett és akkor így bekapcsolva dugtam be és akkor meg ujraindult és megint csak pityogott -
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
ujj fejlemény a gépem magától letörölt mindet a vinyóról.viszalehet hozni,azért lenne naghyon fontzos mert 80-gigás a vinyó és 60-giga volt rajta elfglalalva és mire mindent megint megcsinálok
.
HELP ME -
[pod]Diablo
őstag
én azt szeretném kérdezni hogy akkor mit csináljak hogyha beszart a vinyóm vagyis azt írja ki hogy futassam a chkdsk-t és mikor elindítom és lefutatom semmi ugyanazt írja ki,és ami azon a vinyón volt abból semmit nemtudok elindítani. HELP ME
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest