- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Nah az én problémám közben megoldódott;
Ahogy itt a forumban tanácsoltátok létre hoztam egy másik felhasználót (a Vendég helyett), és azzal működik a net.
Alapból a Windows az új felhasználót a Felhasználók csoportba teszi. Érdekes h amikor a Vengég nevű usert hozzáadtam az említett csoporthoz attól még nem tudott netezni. Valószínűleg azért, mert bár a csoportnál engedélyezve volt, de a Vendégnél valahol/vmi tiltva lehetett és mint tudjuk, a Tiltás erősebb, mint az Engedélyezés.
Tehát a probléma megoldódott, akik segítettek, azoknak köszönöm! -
czappa
aktív tag
Most a ''telepítés'' végigment, de nem működik a net, ráklikkelek a DSL connection-ra és semmi. Engem az zavar h a Vendég nem tudja listázni a hálózati kapcsolatok mappát és a tálcán (az óránál) nem jelenik meg a wireless kapcsolat ikonja, mintha nem lenne ennél a felhasználónál.
(azt hiszem mára ennyi, ha van még ötleted akkor kérlek írd le, majd holnap megnézem, most lépek aludni és köszönöm az eddigi segítséget) -
czappa
aktív tag
Megpróbáltam, de amikor a befejezésre klikkelek, akkor az alábbi üzit kapom:
''A feladat létrehozása sikerült, de a fiókinformációt nem lehet beállítani, ezért esetleg nem fog futni. A konkrét hiba:
0x80070005: a hozzáférés megtagadva''
(ezután átjelentkeztem és nem működött) -
czappa
aktív tag
Uhh, ezt most nem értettem teljesen, de
én azt szeretném, hogy bárki aki a gépem elé ül az tudjon netezni (itt nincs jelszó), de más felhasználóval, mint amit én használok (itt kell jelszó), így pl. megoldható, hogy néhány könyvtárhoz ne férjenek hozzá, ne tudjanak baromságokat telepítgetni stb. -
czappa
aktív tag
Ezt az azonnali kérdések órájában is kérdeztem, de még nem kaptam választ, ha vki tud az kérem segítsen:
Sziasztok!
A gépemen (win xp) engedélyeztem a Vendég fiókot, de a gondom, hogy Vendégként nem lehet netezni.
A DSL-''tárcsázás'' úgy van beállítva, hogy midenki tudja használni.
Végső elkeseredésemben a Vendég nevű felhasználót, hozzáadtam a ''Kiemelt felhasználók'' csoporthoz (korábban a ''Hálozatbeállítási felelősök'' csoport tagja is volt) de netezni továbbra sem lehet.
Ja és a hálózati kapcsolatokba nem képes belekukkantani, azt tanácsolta nézzem meg, hogy a ''Hálózati kapcsolatok'' engedélyezve vagyon-e. Nos rendszergazdaként a Vezérlőpult-Felügyeleti eszközök-Szolgáltatásoknál találtam Hálozati kapcsolatok részt de nem tudom mit kell tenni.
Ja gépem egy wireless lankártyán kersztül csatlakozik egy routerhez. Szvsz Vendégként már a lan-kártyával gond lehet, legalábbis azért hsizem ezt, mert az óra melett a tálcán nem jelenik meg neki az ikon.
A lényeg adsl-t szeretnék használni winxp-vel Vendég felhasználóként; mit tegyek?
Előre is köszi
(a röhej, h úgy rémlik volt erről topik, de nem találom)
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Bemutatkozott a My Hero Academia: All's Justice
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest