- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Nah az én problémám közben megoldódott;
Ahogy itt a forumban tanácsoltátok létre hoztam egy másik felhasználót (a Vendég helyett), és azzal működik a net.
Alapból a Windows az új felhasználót a Felhasználók csoportba teszi. Érdekes h amikor a Vengég nevű usert hozzáadtam az említett csoporthoz attól még nem tudott netezni. Valószínűleg azért, mert bár a csoportnál engedélyezve volt, de a Vendégnél valahol/vmi tiltva lehetett és mint tudjuk, a Tiltás erősebb, mint az Engedélyezés.
Tehát a probléma megoldódott, akik segítettek, azoknak köszönöm! -
czappa
aktív tag
Most a ''telepítés'' végigment, de nem működik a net, ráklikkelek a DSL connection-ra és semmi. Engem az zavar h a Vendég nem tudja listázni a hálózati kapcsolatok mappát és a tálcán (az óránál) nem jelenik meg a wireless kapcsolat ikonja, mintha nem lenne ennél a felhasználónál.
(azt hiszem mára ennyi, ha van még ötleted akkor kérlek írd le, majd holnap megnézem, most lépek aludni és köszönöm az eddigi segítséget) -
czappa
aktív tag
Megpróbáltam, de amikor a befejezésre klikkelek, akkor az alábbi üzit kapom:
''A feladat létrehozása sikerült, de a fiókinformációt nem lehet beállítani, ezért esetleg nem fog futni. A konkrét hiba:
0x80070005: a hozzáférés megtagadva''
(ezután átjelentkeztem és nem működött) -
Aktív témák
- SkyShowtime
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest