- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Aktív témák
-
guest
veterán
válasz
Terminus_ #28 üzenetére
''Hmm. Nézd aki csak ismerkedik a linuxszal annak minek kernelt forgatni?''
Nekem az ELSŐ egy DosLinux nevű Slackware változat volt. Amint sikerült feltelepítenem, az első dolgom volt, hogy saját kernelt fordítsak a Cyrix procimhoz...
Mivel addig csak arról olvastam mindenüt, hogy saját kernelt kell fordítani, hogy minden OK, és gyors legyen. -
McJames
senior tag
válasz
Terminus_ #28 üzenetére
Ja-ja. :) Nem is a letöltés és kicsomagolás, hanem a beállítások. Mer' aki tudja, hogy mivel és mit, annak tényleg gyorsan megy, de aki még gyakorlatlan...
A kernel fordításról meg azért írtam, mert zrubi kolléga említette, hogy a Linuxot egyszer fel kell tenni, ''oszt' jó van''; ami akár még igaz is lehet, de jobbára, pláne kezdőnél, vagy gurunál még határesetnek sem tekinthető... :) -
McJames
senior tag
válasz
Terminus_ #24 üzenetére
Mondtam kvázi... :)
De azért olvasd vissza, amit írtál: ''letöltöd''/másolod, ''kicsomagolod'', ''aztán nekiugrasz a beállításoknak...'', imho van akinek tovább tart 1 óránál, sőt... :D
(Amúgy a Windózer esetében sem biztos, hogy teljesen az alapoktól kell újrarakni a teljes gépet, ezt problémája válogatja, és jobb esetben, meg, ha tudja a júzer, hogy mit csinál, ott is elég lehet a fél-egy óra. Hozzátenném 2k és az XP azért sokat fejlődött a 98-hoz képest.) -
Superman
nagyúr
''Superman a 2. pontban amiket írtál nem értem teljesen. Ott windozt hasonlittasz windozzal. Ezeket a Linux tudja pl. prioritás.''
Nem egészen. Az XP - ben a CTRL+ALT+DEL gomb után kijön a Feladatkezelő. A folyamatok fül alatt megtekintheted, hogy milyen folyamatok futnak, aktívak, stb. Ha jobb egérgombbal rákattintasz az egyikre, kijönnek bizonyos beállítási lehetőségek, köztük a folyamat prioritásának beállításai: valós idejű, magas, normál feletti...''stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest