- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Tudom, hogy régi topik, de akkor is, célrevezetőbb a címe:
56k-s modem help!! [link]
ps: -
mandrake83
csendes tag
Sziasztok! Windows tárcsázóból szeretnék telefonálni egy külső modemmel. A dolog működik is addig, hogy felhívja a számot, létre is jön a kapcsolat és a modem phone feliratú kimenetére dugott telefonban hallom is a beszélgetést. A problémám az, hogy voice-os a modem, így elvileg a speaker feliratú csatlakozóba dugott fülhallgatón hallanom kellene a beszédet, de semmi. Mindennel próbálkoztam már, de tök süket. Amikor bepötyögi a számokat még hallom, de utána teljesen süket... Elvileg jók a beállítások is...Hallottam valamit, hogy esetleg valamilyen AT-s parancsokkal kellene próbálkoznom hyperterminal-ból de ezeket nem ismerem. Légyszi ha valaki csinált már ilyet akkor segítsen!
Köszi előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest