- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
khalox
őstag
1) A swap partíción előbb létre kell hozni egy temp könyvtárat, és arra kell beállítani.:
2) A fülön megkeresed a rendszerváltozók között a TEMP meg a TMP nevűeket, majd ráállítod arra a könyvtárra (Szerkesztés gomb...), amit az előbb létrehoztál. (Megadod az elérési útvonalat, tudomisén: i: emp, ha I: a swap)
3) Ugyanezt a felhasználó változóira is... (minden felhasználóé külön van... - tehát át kell jelentkezgetni és goto (3), amíg van felhasználó...) :)
És ha nagyon háklis vagy, ahogy én :), akkor csinálhatsz még egy ütemezett feladatot is, hogy bejelentkezéskor mindig törölje a tartalmát... :D
[Szerkesztve] -
khalox
őstag
A fix 1024 OK.
A Firefox-ban is be lehet állítani, hol legyen az internetcache, de még amikor legutóbb néztem, akkor elég macerás volt (leírtam, hogyan kell a Firefox topicban...) Az 1.0PR-ben nem tudom, hogy csináltak-e rá valami egyszerű beállítást.
A TEMP környezeti változót kell átállítani globálisan, (meg userenként is) Windows Xp alatt. (Start, beállítások, vezérlőpult, rendszer, speciális fül, környezeti változók gomb...)
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest