- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Ujra én!
A GPO-k lelki világával kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Energia gazdálkodást szeretnék állitani GPO-val (ne legyen készenlét, és ne kapcsoljon ki a monitor). Van egy csoportom, abban gépek. GPO létrehoz --> ez alapján csinálnám. Hatókör a gépek csoportja. Itt azt nem értem, hogy miért a user confighoz kell adjam? Én gépre akarom hogy érvényes legyen. Ha A gépre állitom be akkor a gpresult szerint alkalmazódott ugyan a policy de mégis kikapcsol a monitor, ha viszont a userre akkor szürés miatt nem is alkalmazódik. (gondolom ugye mert a csoportban gépek vannak és nem userek). Mi a megoldás?Hogyan tudom debugolni?
-
quby
őstag
Hi All!
A követkető a problémám. Automatikus telepitássel lett felarkava 50 gép (free MS cucc WSIM) ahol automatikusan be lett léptetve a tartományba minden gép. A gépnevek viszont random voltak és utólag lett átnevezve. Ez mind szép és jó csak az AD ban a régi nevekkel látom a gépeket. pl WIN-0TAEK69UJ5T. A gép tulajdonságaiban már látom az uj nevet plusz a domain neve is a ujnév.domain.rtz. Nem lehet ezeket valahogy átnevezni az AD listájában is. Mert ugye az objekumnév innen nem szerkeszthető.
-
quby
őstag
Ééésugylett ahogy mondtátok!!
Linuxos világbol érkezek, uj még nekem ez az AD. Fogok még itt kérdezni. -
quby
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hol keressek megoldást a prblémámra igy itt kérdezek, mert ez tünik a legaktivabb topkinak.
Kezdő vagyok Group policyben és a következő problémám van:
Van egy GPO ami jól működik kivéve egy pár gépet (xp-k). A kliens gépek win7/8/xp-k Mindenhol megy csak neéhány xp-n nem. Különbözö csoportban lévő userekhez különbözö megosztásoknak kellene felcsatolódni hálózati meghajtóként. Egyéb beállitások végrehajtódnak csak a mappacsatolások nem.
Merre induljak a debuggal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest