- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Adott egy Windows Server 2012 DC és egy Windows 8.1-es kliensgép egy hálózatban. A DC-en telepítve van a WSUS, de ismeretlen okból nem jutnak el a frissítések a kliens géphez pedig a DC látja a kliensgépet. (Továbbá sikeresen tudom telepíteni a frissítéseket is a szerveren.)
Beállítottam mind a tartományi mind a helyi csoportházirendben a szükséges beállításokat (WSUS ip címe, portszáma, értesítsen a letöltésekről, ill.,hogy a nem rendszergazda jogú felhasználók is lássák a frissítéseket). Frissítettem mind a két GPO-t is de semmi sem történt. A tartományi GPO-nál a gépet is hozzáadtam a hatáskörhöz. Ezen kívűl még telepítettem a BITS nevű szolgáltatást is a szerveren de ez sem oldotta meg a problémát. Valakinek van valami ötlete? -
törölt tag
válasz
kraftxld #875 üzenetére
Azt még meg tudod mondani, hogy egy adott vállalati hálózaton belül, ahol több router is van,több hálózattal
és ahol routing működik a routerek között ott elég csak egy Windows Server telepítés és az összes AD-felhasználó tud ehhez az egy szerverhez csatlakozni bárhonnan vagy minden egyes hálózatba kell egyet telepíteni? -
törölt tag
Üdv!
Valaki meg tudja mondani, hogy a Windows Server az AD-felhasználók dokumentumait a szerveren hol tárolja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest