- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom nem pörög annyira a topic, de hátha olvassa azért valaki:
Szóval van egy Hyper-V 2012 R2-őm (nem én telepítettem, csak megnyertem), amiről ki szeretném deríteni hogy egy patch telepítve van e rá.
Konkrétan a KB2970215-ről van szó. Ez egy elég régi fix, 2014-es. Mivel ugye GUI-m nincs, ezért a systeminfo.exe és s Get-HotFix parancsok kimeneteit nézegetem. Az ezek által kiadott reportban nem szerepel a fenti KB, viszont gyanakszom azért, mert majdnem 200db update van telepítve, köztük 2017-esek is. Elképzelhetően tartom hogy ez a KB akár egy rollup része is lehetett, így telepítve lehet, de én ugye csak a rollup ID-ját látom listában.
Van mód arra, hogy a rollupok tartalmát (KB-kra lebontva) megnézzem a rendszeren? Ha igen, hogy? Illetve az is jó lenne, ha valamilyen online MS-es kereső megmondaná hogy a KB2970215 szerepelt e rollupban, és ha igen, akkor melyikben. Nyilván próbáltam keresgélni (google/technet/stb...), de nem találtam semmit. Így arra jutottam, hogy nincs telepítve az említett KB. Viszont jó lenne biztosra menni, mert sanszos, hogy ezen KB hiánya okoz néha BSOD-ot a rendszeren, viszont ha mégis fent van, akkor ugye teljesen zsákutca lenne az egész ötlet, és tovább kéne nyomozni a hiba okát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest