- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
aleister #4205 üzenetére
Írd ki mással az image-t. Nem biztos, hogy jól kezeli az íródat az nlite (bevallom, még nem is próbáltam vele írni, mindig más, bevált programmal írtam ki az általa készített image-t; sőt, nem is tudtam, hogy lehet vele optikai lemezt írni... vagy félreértettelek?).
Vagy úgy érted, hogy amikor magát az image-t készítené? Egy mai gépnél nem hiszem, hogy 1-2 percnél tovább tarthatna a dolog. -
brd
nagyúr
válasz
aleister #4200 üzenetére
Integráld bele a telepítőbe, szerintem az a legegyszerűbb, és viszonylag gyorsan megvan, ha van CD-íród. Ja, a pendrive-floppynak megoldással az a szívás, hogy nem minden gép tudja floppyként láttatni, és még azok közül sem mind tudja úgy, hogy az a Windows kényes igényeinek megfeleljen.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
aleister #4198 üzenetére
telepítés közben add be neki a raid drivert egy floppyn
anno egy hp server telepítésénél láttam, hogy a hp által mellékelt cd ről kellet az installt indítani, majd betenni az ms félét.
Hogy az ibm nem van - e ilyen indító diskje azt nem tudom, de nézd meg a weben a support nál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest