- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
válasz
Windows NT #2507 üzenetére
Nálunk Virusbuster van, valami 30k volt a server verzió+ 50 kliensig a licensz 1 évre, igaz mint oktatási intézmény kaptunk 50% kedvezményt. Elég jól be lehet konfigurálni, szerver tölti a frissítéseket(nem volt könnyű beállítani, de a honlapjukon részletesen le van írva) és LAN-on keresztül updatelnek a kliensek sávszélességet megtakarítva (u.így működik az automatikus frissítések WSUS-el). Rosszat nem tudok mondani róla, bár állítólag a NOD megbízhatóbb...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
válasz
Windows NT #2509 üzenetére
Gondolom egyértelmű, hogy a szerver verzióra gondoltam
-
kraftxld
félisten
válasz
Windows NT #2507 üzenetére
Avast, Virusbuster, stb.
-
sszever
őstag
válasz
Windows NT #2505 üzenetére
Mi a különbség a rendes magyar és a MUI között szerinted?
A magyarba ugyanazokat a fileokat integrálták, amelyeket a MUI-val telepítesz. Ennyi -
kraftxld
félisten
válasz
Windows NT #2503 üzenetére
A MUI pack sem ingyenes!
-
Gregorius
őstag
válasz
Windows NT #2464 üzenetére
De stabilabb gondolom mint az XP? nincs 2k3 tapasztalatom ezért kérdezném.
Hát, a leglényegesebb különbség XP és 2k3 között nagyjából az, hogy a 2k3 nem rak fel és/vagy kapcsol be alapból minden sallangot, amit az XP igen, szigorúbbak a beállítások: bizonyos komponensek nincsenek engedélyezve, az IE meglehetősen paranoid - vagyis nekem tetsző- alapbeállításokat használ, stb. Úgy konkrétan két probléma akadhat vele: a mindenféle security szoftverek nem biztos, hogy működnek, ami XP-n működik (általában külön van 2k3 edition), valamint néhány régebbi játék sem indul pöccre, hanem kicsit kerülgetni kell compatibility móddal. Minden egyéb ügyben a 2k3 übereli az XP-t, development workstation-nek is sokkal jobb.
2k3-hoz SP2 mikor jön ki?
Nagyjából bármelyik pillanatban. Már jan. eleje óta RC1 van. -
X-COM
nagyúr
válasz
Windows NT #2470 üzenetére
újabb a kódbázis, SP2 még nincs végleges 2003hoz.
Stabilabb valamivel, monnyuk én soha nem használtam home célra, de ha annyit kap mint egy átlag home xp, akkor ez is simán megborul szerintem.
Fogalmam sincs, én személy szerint nem használok vírusírtót, de ha ingyenes kell, akkor sok mozgástered nincsen. -
X-COM
nagyúr
válasz
Windows NT #2466 üzenetére
mit takar jelen esetben az, hogy az ''interneten''?
az ie, ha leszámítjuk az enhanced security configuration-t (ami eléggé korlátozza a brózolást), akkor tökugyanaz.
az egyéb biztonsági beállítások talán egy fokkal erősebbek, szal egy hangyafasznyival biztonságosabb... talán, de összvissz ezen már nem múlik. -
Windows NT
tag
válasz
Windows NT #2464 üzenetére
Na erőt vettem magamon és megtaláltam, hogyan is lehet korlátozott felhasználói fiókot létrehozni, csak kicsit más mint az XP.
De ez a kérdésem még mindig aktuális.
A 2k3 tapasztalatok szerint biztonságosabb interneten mint az XP SP2? Mert annál újabb vagy ugyanaz?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest