- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mogyesz
aktív tag
válasz
animatrix11 #2432 üzenetére
És nem lehet, hogy titkosítva voltak?
És 1 kérdés:
Windows 2003 serverek vannak itt a cégnél, és kellene valami rendszer, ami szerint minden nap le lehetne csekkolni, hogy minden oks-e.
Van erre valami ötlete valakinek? Mmint, hogy mit ellenőrizzünk le naponta?
Első körben valami papír alapút akarnak, és ha bejön, írnak progit hozzzá.
Na ez utóbbiban nem nagyon bízok...
előre is köszi! -
mogyesz
aktív tag
válasz
mogyesz #2397 üzenetére
Áh. Tegnap egészen 4:59 percig ment. azóta megint dobálja az üzeneteket. Igaz, most már nem lassú a bejelentkezés.
Kezd a ... tele lenni vele.
Miért van az, hogy valami működik, és egyszer csak elfelejti. Újra létrehozom, és megint egy idő után elfelejti. Ilyen a világon nincs! -
mogyesz
aktív tag
válasz
Gregorius #2395 üzenetére
A policy-t újraírtam, azóta - kb. 2 órája nem írt hibát. A felhasználók nem sipákoltak eddig, így valószínüleg jó lett. Most megyek, és fizikailag is megnézem őket, mert a város túlsó végében vannak...
Vagy sikerült, vagy összeomlottak a userek, és nem tudnak telefonálni sem
-
mogyesz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Találkozott már valaki hasonlóval?
Windows 2003 Server Standard Edition- lelassult a felhasználók bejelentkezése, GPO-t nem érvényesíti, és 1030 - 1058-as hibaüzeneteket dobál:
Eseménytípus: Hiba
Eseményforrás: Userenv
Esemény kategóriája: None (Nincs)
Eseményazonosító: 1058 1058
Leírás:A Windows nem fér hozzá a(z) CN={31B2F340-016D-11D2-945F-00C04FB984F9},CN=Policies,CN=System,DC=tartomány,DC=com csoportházirend-objektum gpt.ini fájljához. A fájlnak a következő helyen kell lennie: <\\*tartomány*\sysvol\domain\Policies\{31B2F340-016D-11D2-945F-00C04FB984F9}\gpt.ini>. (A hozzáférés megtagadva. ). A csoportházirend-feldolgozás megszakadt. További információt a http://support.microsoft.com címen elérhető Súgó és támogatás szolgáltatásban talál.
vagy
Leírás:A Windows nem fér hozzá a(z) CN={31B2F340-016D-11D2-945F-00C04FB984F9},CN=Policies,CN=System,DC=tartomány,DC=com csoportházirend-objektum gpt.ini fájljához. A fájlnak a következő helyen kell lennie: <\\tartomány\sysvol\domain\Policies\{31B2F340-016D-11D2-945F-00C04FB984F9}\gpt.ini>. (A hálózati elérési út nem található. ).
Eseménytípus: Hiba
Eseményforrás: Userenv
Esemény kategóriája: None (Nincs)
Eseményazonosító: 1030 1030
Leírás: A Windows nem tudja lekérdezni a csoportházirend-objektumok listáját. Nézze meg az eseménynaplóban, hogy a házirendeket kezelő programmag esetleg naplózott-e olyan üzenetet, amelyből kiderül ennek az oka. További információt a http://support.microsoft.com címen elérhető Súgó és támogatás szolgáltatásban talál.
Ha bekapcsolja a felhasználói környezet (Userenv) naplózását, előfordulhat, hogy a tartomány elosztott fájlrendszerének (DFS) szolgáltatásai nem működnek a készenléti állapot elhagyását követően. Ezenfelül az alábbiakhoz hasonló üzenetek jelenhetnek meg a %SystemRoot%\Debug\UserMode\Userenv.log fájlban.
Utánnajártam, tudásbázis: ajánlanak egy patch-et, de már az SP1-ben benne van.
Namármost, SP1 rajta van...
Leírásokat végignéztem, de semmi.
Beállítások nem változhattak, mert egyedül én férek hozzá, és semmit nem változattam.
Eddig nem volt nyűgje.
5let? (Újratelepítésen kívül...)
[Szerkesztve] -
mogyesz
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy service-ként hogyan tudok programot indítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest