- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Hali
Mar azt hittem nem valaszol senki. Nna szoval az application(event view nal) A kovetkezo van
Volume Shadow Copy Service error: Writer with name WMI Writer and ID {a6ad56c2-b509-4e6c-bb19-49d8f43532f0} attempted to subscribe in safe mode.
System nel pedig
NLB Cluster 0.0.0.0 : Cluster mode cannot be enabled due to parameter errors. All traffic will be passed through to TCP/IP. Restart cluster operations after fixing the problem by running 'wlbs reload' followed by 'wlbs start'.
A tobbi uzenet nem szamit. nincs koze ehez. Szoval minden hasznalhato otletet szivesen fogadok. Jah! Amugy neha azert lehet felrakni ra rogramot pl: msi kiterjeszesut. Szoval nem ertem. Probalgattam hogy serviz fuggoseget hogy netan valamelyik nem mukodik igy megfogja a masikat de eddig meg nem talaltam meg. -
siriq
őstag
Hali
Szoval meg regebben osszeomlott a rendszer(W2K3 sp1) mert a zone alarm bol raktam az ujat es ''elfelejtettem elolvasni'' hogy a regit csontra le kell kapni a rendszerrol. Lenyeg hogy el sem indult majd nagy nehezen meg halot is sikerult csiholni ala. A problemam hogy a win installer nem muxik. Ha installalni akarok valamit akkor elindul a setup aztan ennyi(a task managerben latom hogy az installe elinditana valamit de ennyi). probaltam mar ujra regen meg ujra rakni de nem segitett. Baromira nincs kedvem ujra rakni. Bocsi kicsit durva fogalmazasert de mar idegesit. Szoval ha valaki tudna segiteni az nyugottan szoljon!! -
siriq
őstag
Hello
Valami gondot tapasztalt valaki az sp1 telepitesse utan(nalam olyan van ha integralt az sp1 akkor a chipset driver felrakasu utan shutdown nincs csak reboot valamiert, mondjuk egy ujra install sp1 es utanna okesan muxik)? A multitaskban vett valaki eszre valami valtozast(spec nalam sokkal jobb lett)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest