- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
tompi666 #885 üzenetére
nincs egy másik dc, ami nem szinkronizál rendesen és az ő beállításai effektívek?
amúgy gpmc-vel nyomod? nincs az aktuális ou fölött egy másik policy ami felülírja? állítsd be, hogy a gp ne öröklődjön és ne is íródjon felül.
hatókört a jogosultság beállításnál a speciális gomb alatt találod amikor kiválasztasz egy usert/groupot, egy legördülő listában. -
moonman
titán
válasz
tompi666 #873 üzenetére
1. domain controller security policyben mi az effective setting a jelszóra vonatkozólag?
2. ha elég legközelebbi belépéskor létrehozni, akkor logon script a csoportnak gp-ből. (mkdir blabla - kicsit favágós)
3. ott kell lennie az ad userlistában, de kézzel is beírhatod: ''creator owner''
4. hatókört jól állítottad be? this folder: full control kivéve törlés, subfolders and files: full control (vagy ami kell)
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
Gregorius #791 üzenetére
Bővebben: link
/I kapcsoló nem jó? -
moonman
titán
''user profiljának fájlkiterjesztésének megváltoztatásával''
lehet, hogy késő van, de ezt nem értem
azt, hogy ne változzon a profil, beállíthatod group policyben, don't save settings at logoff.
a meglévő profilkönyvtárakra kéne nyomni egy take ownership-et, bár kolléga azt mondja ez nála nem működött, nekem meg rég volt rá szükségem, szal kérdéses, hogy menni fog-e. (mappa jobbklatty-properties-security fül-advanced-owner fül-administratot kijelöl-recursive pipa bepipál-apply)
második kérdés: fogod a mappát, megosztod, és egyszerűen mindenkit kiveszel jogosultak listájáról, kivéve természetesen admint és az adott group nevét.
azt is megmondhatod, hogy creator owner férjen csak hozzá írásra a fájlokhoz, így senki nem tud a máséhoz piszkálni, saját dolgozatát meg gondolom nem fogja törölni.
az utolsót nem egészen értem, fogtad és fájlrendszer-szinten másolgattad a profilkönyvtárakat? mert az úgy nem lesz jó, mindegyikhez egyedi sid tartozik, nem fog hozzáférni a user. ha már másoltad, akkor jogosultságoknál rekurzívan cseréld le a jogokat az aktuális usernek írási jogot adva. -
moonman
titán
A jelszónak meg kell felelnie a bonyolultsági feltételeknek
Számítógép konfigurációja\Windows beállításai\Biztonsági beállítások\Fiókházirend\Jelszóházirend
Leírás
Azt határozza meg, hogy a jelszavaknak meg kell-e felelniük a biztonsági feltételeknek.
Ha engedélyezve van ez a beállítás, a jelszavaknak ki kell elégíteniük a következő minimális biztonsági követelményeket:
Nem tartalmazhatják a felhasználó fióknevét, sem annak egy részét.
Legalább hat karakter hosszúnak kell lenniük.
Az alább négy kategóriából legalább háromnak szerepelnie kell bennük:
a latin ábécé nagybetűi (A-tól Z-ig)
a latin ábécé kisbetűi (a-tól z-ig)
a 10 számjegy (0-tól 9-ig)
Nem alfanumerikus karakterek (például !, $, #, %)
A bonyolultsági követelményeket a jelszavak módosításakor és létrehozásakor tartatja be a rendszer. -
moonman
titán
válasz
Gabeszku #703 üzenetére
van benne, az sbs leginkább hardvertámogatásban és licencelésben tér el a nagytesóktól (plusz néhány szolgáltatást nem támogat)
konfigurálni tudod a start menu configure my server ikonra kattintva illetve a Bővebben: link cikk alapján. -
moonman
titán
-
moonman
titán
én azt nemtom, pl windows installer 3.1-ből mér hoz le, ha utána javasolja az elutasítást mertugye visszavont. akkor vonja vissza
-
moonman
titán
-
moonman
titán
-
moonman
titán
jó, most már biztos, hogy a szolgáltatással vannak bajok, ugyanis ebben a pillanatban a notebookon és az asztalin is megjelent a mu frissítési listája, pedig előtte néhány perccel mindkettő elszállt hibakóddal.
remélem rendbehozzák előbb-utóbb. -
moonman
titán
very érdekes dologra lettem figyelmes, itthoni asztali gép, amin még wu v5 volt, elkezdett nyomulni v6-ra de ugyanaz, mint nálad, explorer gondolkodóba esett úgy 3 percre. volt hogy a wu elszállt hibaüzenettel, most sokadik próbálkozásra hurrá új ápdét szoftver tőccsük le.
most jó.
egyre inkább gyanús nekem, hogy a szolgáltatás szarakodik. -
-
moonman
titán
-
moonman
titán
most ez nyilván hülyeség, de szerintem server 2003-at nem arra tervezték, hogy winamp+opera kombót futtassanak rajta.
csökkentett módban is próbáld ki. -
moonman
titán
nem krakkolt véletlenül a nero?
ma pl olyan vírusba botlottam, ami nem engedett CD-t, floppy-t írni, egyszerűen semmilyen cserélhető médiára nem tudtunk adatot vinni. nero úgy csinált, mintha törölné/írná a lemezt, író is szüttyögött vele, aztán a lemezt visszahelyezve a régi tartalom fogadott. érdekes élmény volt -
moonman
titán
Bővebben: link
sp2 fent van?
[Szerkesztve] -
moonman
titán
aham. hát van egy ilyen howto Bővebben: link de egész pontosan mi a problem? alaplapi driverek között gondolom ott kell lennie, inkompatibilitás server 2003-al?
-
moonman
titán
talán segít Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest