Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
És akkor lenne is egy kérdésem: A TreeView control-t használom API fv.-ekkel. Szerintem hibás a TreeView megvalósítása. Egy directory fát jelenítek meg az ablakban, ami ha elfér az ablakban, akkor függőleges scrollbar nélkül jelenik meg:
Ez idág OK. Ha expandálom a legalsó "Public" itemet, akkor az abalak scrollozódik, és megjelenik a függőleges scrollbar, lehúzva az ablak aljára: ez is OK
(Közben valamiért nem tudok képet feltölteni)
Felhúzom a scrollbart, akkor az 1. képhez hasonló a megjelenés, de a "Public" item előtt '-' jel áll, jelezve, hogy az item még expandált. Ez is OK.
Na most ha collapse-elem a "Public" itemet, akkor a scrollbar nem tűnik el (holott el kéne), de nem is használható. Vagyis valójában megszűnik, de az ablak nem lesz megfelelően frissítve. Ha a desktopon kívülre viszem az ablakot és visszahúzom, akkor frissül az ablak, és már nem jelenik meg a scrollbar.
Próbáltam UpdateWindow-val frissíteni az ablakot, amitől sokkal jobb lett a helyzet, de a hiba nem szűnt meg teljesen. Néha még így is fennáll.
Találkoztatok már ezzel? Hogy lehetne megoldani? Én rontok el valamit, vagy tényleg "gyárilag" hibás a TreeView control?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LED világítás a lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- Project Trident - Void Linux
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest