- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Valamit valahol elállítottam. (A probléma az, hogy nem nyúlkáltam a beállításokban)
Az alkalmazáslistában mostmár megjelennek a betűk, amik elkülönítik a különböző betűkkel kezdődő alkalmazásokat. Ezt hogy/hol kapcsolhatom ki? Eddig nem volt, csak ömlesztve, ABC sorrendben. És idegesít.
-
Hoshi_HUN
csendes tag
válasz kuncsaku #25868 üzenetére
Neked sem volt a rendőrséggel ügyed még, igaz? Vagy csak van ismerősöd ott.
Édesapámnak pl kerékpárját tulajdonították el, egy kerék maradt ott, amit lelakatolt. A kerékpártárolóra térfigyelő kamera néz, és meg lehetett becsülni, mikor vitték el a biciklit. (Éjszakai műszakba ment dolgozni, állomáson maradt, fater vasútőr, tudja, mikor merre milyen vonat megy, melyiken milyen típusú emberek, honnan szerzett dolgokkal járkálnak.) A rendőrség arra nem volt képes, hogy a kamera felvételét kikérje, arra hivatkozva, hogy nem biztos, hogy az akkor, úgy, és ott történt... Pár napra a feljelentés megtétele után jött egy levél a nyomozás lezárásáról.
De pl. olvasd el a Tolvajkergetők facebook-oldalán található történeteket...
Mellesleg megjegyezném, hogy egy lumia 520 értéke kicsivel 50.000 HUF alatt van, úgyhogy a rendőrség mindazt, amit te leírtál nem fogja megtenni.
Egyébként örülök, hogy meglett a telefon, jó ilyen történeteket is olvasni.
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Sziasztok!
Lassan két hete leszek boldog windows phone tulajdonos, eddig nagyon tetszik a rendszer, egy valamivel van gondom.
Beállítottam, hogy a naptár megjelenítse a névnapokat (előfizetéses outlookos izémizériás dolog) Külön naptárba felvittem a születésnapokat Facebookról (FB-ről exportálva, MS fiók új naptárba be stb) Külön be van állítva, hogy a FB-eseményeket, amiket elfogadtam jelenítse meg. A probléma mindössze annyi, hogy a csempe méretétől függetlenül CSAK a névnapokat írja ki. A zárolási képernyőn és a csempén is. Ha belemegyek a naptárba, akkor falír mindent, illetve háromnál már mászni kell a napirendhez, mert akkor csak kiírja h 3 találkozó...
Tehát a kérdés az, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy mindent kijelezzen a csempén és/vagy a zárolási képernyőn?
(Lehetőleg ingyenes megoldást keresnék)Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest