- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz Plazmacucci #86589 üzenetére
Nos összefoglalva az Eszköztitkostás problémát.
Nem tudom mi hozta ki a L950-es készülékből, hogy újraindítás után saját magát zárta le... (Bitlocker recovery szép kék képernyő )ez egy q...nagy BUG....Nokia care, s a weben is a HARD RESETET írták, hogy ez rendbe hozhatja... Bekapcsolás elött hang le + power gomb majd csak nyomva tartani a hang le gombot. Majd megjelenik egy szép felkiáltó jel, s hang fel + le + power + le, s elindul a HR...nos de ha ez sem segít....akkor ott a szerviz vagy még a WDR...mivel a Nokia care is ezt tudta volna csinálni gondolom amit én, hogy szét szidja az MS jó......f......,s valahogy csak sikerül majd nekik is....a következőt tettem WDR telefont nem ismeri fel, de tudom hogy milyen a Brand, s akkor próba cseresznye....szerencsére átváltott flash üzemmódba és újra tolta az os-t... mindez kb. 4 óra elbaszás az életemből...és egy hajszálon múlt, hogy ne törjem ketté....Azért ez nem egy olyan kis bug, mint hogy jaj navi közben nem megy a hang....hanem ez azért annál több....csak grat....remélem ezt azért q-gyorsan kijavítják.....
[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz Plazmacucci #86589 üzenetére
lehet bevolt kapcsolva, de nem emlékszem rá. Mivel már lopták el wm-es készülékemet..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest