-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGC
tag
Nagyon jó kis telefon a Lumia 925, ráadásul egy egyszerű trükkel (registryben átírni L830-ra) fel lehetett telepíteni rá a W10M-t.
Én megtettem, kicsit lassabb lett, de egész használható volt, amíg nem cseréltem le L950-re. Van két előnye a 925-nek a 950-hez képest: kesztyűben is lehetett használni, és a glance-n a szöveg változtatta a helyét.
Pár egyszerűbb játék és azért elég sok app szépen fut rajta, engem abszolút nem zavart, ha pár másodpercet kellett várni amíg elindultak. Legtöbben a fészbúk, messenger alkalmazásokra panaszkodnak, mivel nekem soha nem volt fb. profilom (nem is lesz), ezeket nem éreztem meg.
Több mint 2 évet használtam, ezalatt a gps mindig gyors és precíz volt, a térképek vagy a Here sosem hibázott, pedig jó pár országon keresztülmentem. A két év alatt talán háromszor indult újra magától, úgyhogy erre sem panaszkodhatom.
A kamerájára sem lehetett panasz, szép képeket lő, ráadásul optikai stabilizátor van benne, ami sok androidos telefonban nem volt annak idején.
Most is megvan, sosem fogom eladni, megtartom emlékbe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!