- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz SOAD19 #75676 üzenetére
Attól függ, alapvetően ha állandóan lemerül az valóban nem tesz jót az aksinak.
Viszont furcsa vagy nem, én a laptopomat elvittem egy szervizbe, hogy gyorsan merül az aksi, vegyünk bele egy újat, mikor azt mondta a srác ott, hogy mikor merítettem le utoljára. Mondom soha. Hazavittem, lemerítettem teljesen, majd feltöltöttem újra és kb az üzemidő megnőtt a duplájára aksiról.
Eredetileg újonnan 5 óráig bírta, aztán szerviz előtt másfél óráig, mióta lemerítettem azóta pedig 2,5 óráig. Telefonnál is alkalmaztam ezt az elvet, ott is bejön.
De nem szabad így csinálni, csak ha drasztikusan lecsökken az üzemidő, és akkor is csak fél-1 évente.
-
Francia91
veterán
válasz SOAD19 #75676 üzenetére
Úgy más. Nekem eddig max 10%-ig merült az 1020-asom, ha ott tartok vele, akkor minden kikapcs, és a töltésig hozzá sem nyúlok . De nagy átlagban, mire hazaérek melóból, 30% körülire szokott merülni
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest