Hirdetés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
sentinel #57867 üzenetére
Értem, csak nekem most még kell a régi, normál SIM kártya a Motorolához szóval egyelőre nem cseréltetem ki.
Egyébként ha csak simán megmondom hogy a náluk vett új telefonomba micro SIM kell, akkor is kicserélik?Meg szerintem az lesz hogy a két telefonommal járkálok, az új kártyát a régi telefonomban használom amíg tart a 3 hónap kedvezmény, én arról hívom azt a pár embert akit gyakrabban hívok hogy elhasználjam a bónusz perceket, a régi SIM-mel meg (az új telefonban) fogadom a hívásokat. Van esetleg valakinek jobb ötlete hogy oldjam meg az átállást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest