- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz kolosanyi #51946 üzenetére
Ismerősnél én is kipróbáltam az 530-at. Nálam nem akadt, szóval ezen szerintem nem kell rágódni. A másik, hogy annyira ki lett herélve, hogy rossz volt olvasni, hogy mi nincs benne. A soc és a ram szerintem rendben van. Viszont az, hogy semmi érzékelő nincs, az nagy baj. Irritált, hogy nincs benne automata fényerő. Plusz még sorolhatnám a többit, de nem fogom, túl sok. Mindezt pedig megfejelték azzal, hogy 35k függetlenül, ami vállalhatatlanul sok. Ez a telefon max 15k-t ér, így, kiherélve. A 630 ugyanúgy drága annyiért, annak is kb 30-35-nek kéne lennie. A legnagyobb gond pedig az, hogy az 530-630 párosnál a számozást csúnyán elrontották. 430-nak kellett volna lennie az 530-nak, mert így mindenki úgy megy be megvenni, hogy az 520 utódja (tapasztalat), miközben egy 610 is egyes funkciókban leveri.
-
Levwi
aktív tag
Még mindig apple gyorsaságot kapsz féláron mert elhiheted, hogy az új szifonok majdnem duplájába fognak kerülni a 930-nak az 530 szerintem kb olyan 6-od áron van a szifon-hoz képest. wp még mindig jobb főleg, hogy itt legalább van ami fejlődjön szifonnál is lenne csak nem igazán lépik meg amit kéne.
Ráadásul már ott járunk, hogy a design is inkább
nokiánakMicrosoft-nak jön be jobban mint almáéknakXiaomi 14
-
Bogyó bá'
nagyúr
Éppen ezt mondom: ha belépő szinten minden érzékelő, vaku, iránytű benne lenne (csak legfeljebb lassabb SOC-cal), akkor a többségnek eszébe nem jutna drágább készülékre spórolni, hanem simán megvenné a legolcsóbbat (a mi majdnem ugyanolyan jól használható lenne, mint a drága). Na éppen ezért nincsenek bennük ezek a "kunsztok", hogy aki "megteheti", az mindenképpen a drágábbat vegye...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest