- Milyen okostelefont vegyek?
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dosi
tag
Ezzel én is így voltam mikor anrdoidon kerestem egy fájlkezelőt (mondjuk Sony telefonokra amin alapból nincsen mert ugye minek az...) nahát napok teltek el mire találtam olyat ami megfelelt az ismerősnek a telójára. Szerencsére az S4-gyel ilyen probléma nemvolt, ott tök normális egyszerű volt az egész. Meg ha valami appot kerestem valami okból és 321342421414 találatot dobott fel amelyik tökre nem az volt és meg se közelítette utána googleben kellett keresnem h megtaláljam az appot... most h vettem egy L1520-ast fájlkezelő van és jó, lejátszó ami van benne a 8.0-ban vagy PfD 8.1-ben fura hogy nem támogatja az mkv, xvides avit(és nem mind1 hova másolom) vagy nagyon kicsi az a lista amit elfogad, erre ott a moliplayer (tudja azt amit az alap samsungosom tudta, kivéve a feliratkezelést... vagy szimplán nyomi vagyok hogy nem tudom hogyan olvastassam be vele a beépített menujéből)
A Nokiás navi külön megváltás volt h nem az online alapú izé mobilnetevős gugli mapsot kell hasznalni, ami semmit nem ér ha elfogy a mobilneted - anélkül meg csak foglalja a helyet, az offline részét pedig nem minősíteném aztán ugye ott a videószerkesztők, fényképszerkesztők...sokkal jobbak az alap ingyenesek mint ami androidon megfordulnak fizetősben, kicsit fura ha rákeresek valamire nem biztos h dob vele egyenértékű találatot, biztos van jó alternatíva, de ha egyből úgy kezded h fúú nem veszek WP-s telót mert nincs rajta pont ez a nevű app, de lehet van más alternatívája, mint pl dropbox sincs de a Cloud6 progi pont ugyan az nyújtja mint az androidos társáé.
Én személy szerint ha nincs alternatíva egy appra, csak 1 van de az teszi a dolgát mint Dreiwettertaft a sivatagban, medencében, esőben, űrben, szélben akkor pont nem érdekel h nincs alternatíva (és ha nincs lehetséges hogy pont emiatt mert teljesen megfelel...), nem feltétlen kell az Androidos vagy iOS-es példát követni h legyen 87.846.513.216.898 app(és húú tegnap átlépte a 90.000.000.000.000 határt yeee celebráció van), ha van ami rendesen működik akkor a többi fölös mert nem fogják annyira használni... SZERINTEM!u.i.: nekem személy szerint egy app hiányzik a GO SMS Pro( 1k sms-em van fent dropboxon ami várja a letöltést...)
[ Szerkesztve ]
There is no such thing as overpowered graphics card. There are only underpixelled displays.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek