- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Amúgy most nézem a Battery Sense csempén változik az akksi töltöttség mértékének megfelelően a kép.
Nem mintha lenne értelme.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Na jól van én elégedett vagyok főrészt és az ős WP-sek csalódásai csak pluszban színesítik a napot!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz dewil666 #39029 üzenetére
Haha, ki tudja ezt?
A 8.xx szerintem rákerül majd minden mostani telefonra.
A 9.xx meg szvsz legjobb esetben is max csak a 2 gigás telefonokra (1020 kizárt) - ha egyáltalán.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Воланд #39020 üzenetére
Én elővenném az Omniat a helyedben. Bár asszen NSU-val vissza lehet mókolni a 8.0-át.
Tök kellemesen csalódtam, ennél sokkal rosszabbra számítottam. Már lehet kibírom az idei évet WP-vel és nem kell mindenáron váltanom.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Sofian #38988 üzenetére
Tessék felnőni a nagytestvérhez. De tényleg nem értem az ezen való rinyálást. Akinek kell adatkapcsoló az vegyen Androidot. Tényleg ez a legfontosabb tényező?
Vannak ennél nagyobb hiányosságok.
-
Blyan
félisten
válasz Воланд #38969 üzenetére
- allandoan latszo allapotsav? mi a tokomnek? nem erdekel a terero, nem erdekel, hogy wifi-n vagyok, vagy mobilhalozaton, nem erdekel az ido. ha erdekel, akkor majd odabokok fentre es megnezem (nyafnyaf)
- nincs adatkapcsolat az action centerben. lol (nem android, iOS-en sincsen, akiknek tervezték nem kapcsolgatnak ilyet)fürdőskurva_y2k, ez a nicket még azért tudnám javasolni egy permban után...
A többit talán megadom, de nem kapsz így prémiumot félévkor...
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Összességében elégedett vagyok eddig. Jó lett ez, bár vannak ordenáré ökörségek.
-
Blyan
félisten
Ne légy lúzer, a beállításokban vedd ki a Zárolt telefon esetén a műveletközpontban blablabla pipát.
Tény, hogy nem félrelépő férjeknek/feleségeknek van kitalálva, de van ez így.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Aruház ide vagy oda az jó pont, hogy most már a teljes előzmény listát lehet látni a letöltött appokból.
-
Blyan
félisten
válasz this is life #38896 üzenetére
Nem lehet, ez egy egyirányú utca. Előre meg lett mondva, le volt írva.
-
Blyan
félisten
válasz Statikus #38824 üzenetére
Te most komolyan a Nokia saját fejlesztésű appjáról hiszed, hogy a 8.1 része??
Édesf.szom! A gyári kamera alkalmazásról van szó! A Nokia Camera-t majd a Nokia kiadja amikor akarja.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz csipszikutya #38647 üzenetére
Olvastam valahol, hogy a frissítések is akadoznak nem csak az áruház...
-
Blyan
félisten
válasz FireKeeper #38628 üzenetére
Nekem totálisan tetszett.. .amíg 8.1.et használtam.
De ennek semmi köze a WP-hez, itt csak egy picker kellett volna.
Bár lehet egy OneDrive frissítés megoldja.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
F.szom, másodjára fagy ki a 920... De se kép se hang, kijelző sötét, nincs semmi jele annak, hogy működne. De bekapcsolni sem lehet.
-
Blyan
félisten
válasz FireKeeper #38619 üzenetére
Na de lehet(ne) ez úgy is, ha a megosztások között szerepelne a OneDrive alkalmazás.
És röhej, hogy a saját szolgáltatásuk, a saját alkalmazásuk nem akar ily módon sem integrálódni...[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Remélem a FB appot hegesztik, mert az integrált chat elvesztésével az maradt és hát bitang mód szopja az akksit.
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #38466 üzenetére
Neem, csak bejuttat olyan zárt hálózatba, amikhez külön engedély kell (persze megfelelő autentikáció birtokában).
Ennyit tesz, aztán a meglévő hálózati alkalmazásaiddal (böngésző, távoli asztal kapcsolat, ftp kliens, akármi) tudsz majd azon a hálózaton garázdálkodni.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Bogyó bá' #38453 üzenetére
Valamit rosszul tudsz a VPN-ről. Ez nem egy távoli elérő fájlbuheráló izé.
Ez csak lehetőséget nyújt arra, hogy egy helyi intranethez be tudj csatlakozni, és ottani hálózatból levelet fogadni, vagy ott található távoli gépet elérni egy RDC kliensből, stb.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Nem úgy volt, hogy a vissza gomb nem lép ki az appból?
-
Blyan
félisten
válasz westcoastog #38419 üzenetére
De ő alig várta, hogy lagoljon.
-
Blyan
félisten
válasz tomboy0013 #38382 üzenetére
Én azt sem értem, hogy mit hogyan lehet belevenni, kivenni...
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #38370 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
A word flow teljesen használhatatlan, csak szó ajánlatokkal működik, ergo hiába állítom át a billentyűzetet angolra, ha magyarul akarok írni azokat átírja az angol megfelelőire (vagyis amit annak hisz )...
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Az csak pletyka volt, hogy a csempéken lévő értesítést el lehet tüntetni egy szvájpolással?
-
Blyan
félisten
LOL FB Beta helyett mindig a sima FB-kot akarja használni.Ja jó, lehet alkalmazást kiválasztani.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Nekem meg még mindig nem akar 520-ra telepíteni. Valaki próbálta már két azonos ID-val használt WP-et frissíteni?
-
Blyan
félisten
Nem tudom mi van ,de nekem bitang mód forrósodik a 920-
-
Blyan
félisten
Nagyon nincs időm megnézegetni de egy biztos. Bitang gyors...
-
Blyan
félisten
A 520-amat nem szeretik....
-
Blyan
félisten
Szerintem egyszerre csak egy készüléken hajlandó települni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik