- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #33113 üzenetére
Én már hívtam meg embereket, úgyhogy nekem 151
"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
Minden kérés és kattintás nélkül kaptam 100GB-ot
Blyan: a többi accountoddal mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz mukibuci #33041 üzenetére
Remek, koszonom! Akkor az a 3GB az orok?
Fkris: asszem azok kapjak akik feliratkoztak, de csak asszem!
Mukibuci: a decemberi az mindenkinek jart nem? A mostani meg csak azoknak akik jelentkeztek, meg a onedrive indulasa elott.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz snoopycica #33033 üzenetére
Egyelore csak a droidra valtas a megoldas!
Onedrive:
en csak 3 GB-t kaptam.(tevedes, 23-at.
Mar 10GB lenne az ingyenes?[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz tomboy0013 #32245 üzenetére
Vagy lehetne ugyan úgy 3 pont a bal oldalán, mint a rendszeren belül vagy az appoknál ami az opciókhoz/beállításokhoz vezet, csak itt függőlegesen. Ha ráböksz előúszik balról, de swipera nem történik semmi.
-
Integrale
veterán
válasz quailstorm #32058 üzenetére
Most tényleg egy pocsolya az indok a 4 éves SGS mellett?
Ha PC-s grafikát akarok akkor PC elé ülök, de amíg az ilyen olyan patchelt kernelek, amik elhiszem, hogy játékok alatt kihajtják a szuszt a hardverből, de a megbízhatóságra és az üzemidőre rá is nyomja szépen a bélyegét. (tapasztalat)
Persze lehet rútolgatni az androidot mint egy kiskacsát, meg belemászni könyékig a lelkébe, de azt ne felejtsük már el, hogy egy telefonról van szó."Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #31976 üzenetére
Huawei Ascend W1-en sincs kameragomb,
asszem már nem előírás. Pontosabban a MS engedélyezte néhány gyártónak a gomb elhagyását.Lehet a Samsung is engedélyt kapott erre, megtörné a gomb ezt az egyedi, kecses dizájnt.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Nem emlekszem mar pontosan, hogy mit kellett megadni. Volt egy olyan lehetoseg, hogy nem kell egyenlegnek lennie paypalon, hanem vasarlas eseten gyakorlatilag csak egy kozvetitokent mukodik, es levonja a szamlarol.
szamlaadatokat biztos, hogy kert, de szerintem szamot is."Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz polonic #31954 üzenetére
"Bankkártyát kell megadni, arról a vásárlások után vonja le mindig az összeget."
Igen, én is ebben a hitben voltam, sőt decemberben így is történt. Ma kaptam egy emailt a paypaltól 9.99 dolláros havi összesítőről, rá egy órára jött a banki sms 2400Ft paypal microsoftPAYPAL *MICROSOFTCO xxxxxxxxxx LUXLU
-
Integrale
veterán
Ha paypalon keresztül vásárolok appokat, akkor az a számlámról összesítve vonódik le havi egy alkalommal?
Paypalra külön nincs töltve, meg adtam a számlaszámot, és közvetve vonja (vonná?).Jött az sms levontak 2400-at, eddig nem tűnt fel, csak most, hogy kevés a pénz a számlán.
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #31605 üzenetére
A skype nem egy eletbiztositas, hol mukodik hol nem.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Úgy tűnik, hogy megjavult a Viber, írtak, jött toast notification, felkapcsolta a képernyőt is minden ami kell.
-
Integrale
veterán
válasz Kephamos #31458 üzenetére
Misztikus merülés általában nincs, amikor használtam valamilyen akkumulátor figyelőt, akkor produkált érdekes dolgokat, egyébként nem!
Olyan sem fordult még elő, hogy ne csöngött volna ki, vagy ne tudtam volna felvenni.
(Titannal vagy a 710-nél volt nálam olyan, hogy ha 5-6% körülire merült, akkor a képernyő nem érzékelt megfelelően)"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz Oppenheimer #31377 üzenetére
Szoktam olvasni ezeket az oldalakat, csak amikor frissítettem GDR3-ra akkor az volt az irányadó, azóta meg nem foglalkoztatott, hogy van-e olyan újdonság benne amire nem tért ki a cikk.
Más: mytube csempéje nálatok sem frissül, ha azt állítom be, hogy azokat jelenítse meg amire fel vagyok iratkozva?
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
válasz hibavissza #31212 üzenetére
En csak a teljeskepernyos mod miatt hasznalom az UC-t,mert kezd beegni az url sav, pedig szerintem kicsit docogosebb mint az IE.
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #30873 üzenetére
Raadasul eleg jelentos az elteres, a 925 2,5x tobb pixelbol all.
-
Integrale
veterán
válasz Kyller #30739 üzenetére
Semmi szarkazmus nem volt benne, saját tapasztalatom, hogy ahol van rendes lefedettség, ott nem sokkal lassabb az oldalak betöltődése 3G-hez viszonyítva. Ugyan úgy azonnal jött minden értesítés mintha a nagyobb sebességen lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
De, megjelenik, telepithetem is, de amikor inditom akkor kiirja, hogy ebben a regioban nem erheto el. Nincs mas opcio csak a kilepes.
btudos: igen ezt tapasztaltam. A plusz viszont nincs a piacteren. Megvennem, mert hasznos a proxys dolog mar nem mukodik.
[ Szerkesztve ]
-
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #29982 üzenetére
Ha ki van kapcsolva az sms-ek mentese akkor nem is lesz ott.
-
Integrale
veterán
válasz Lacielvtárs #29906 üzenetére
Hangbeallitasok es a rezgest kikapcsolod.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz zsamiatt #29880 üzenetére
"Egyébként meg ha itt a limit akor egyutal ez a válasz is a kérdésedre miért kell bezárni. Mert vannak dolgok amiket onnan szeretnék folytatni ahol abbahagytam. Feltételezem ha 8.ként a kezelő bezárásra itéli akor már nem onnan fog futni a program ahol abba hagytad."
De, ki is tudod próbálni. Indíts el egy játékot, aztán win. gomb, és nyiss meg pár jelentéktelen programot, vagy böngésző lapokat, nyomd meg a vissza nyilat nem lesz ott a játék a listában, de ha elindítod akkor folytatja.Szerk.: Nem működik minden játéknál.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #29837 üzenetére
Nekem ugyan annyira nem hiányzott, ha valamit nagyon be akartam zárni, akkor nyomkodtam fél órán át a vissza nyilat és meg volt oldva.
-
Integrale
veterán
Elkezdte kidobalni a facebookkal osszekapcsolt kontaktok kepeit a rendszer, veletlenszeruen hol az egyiknek, hol a masiknak nincs kepe. Ha megnyitom az adott szemelyt akkor sincs ott a kepe, de meg a kep helye sincs.
Masnal jelentkezik hasonlo problema?"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
Na most meg nincsenek csempéim. Visszaalitottam ujra, fogaskerekezik, ujraindul ahogy kell, van kepernyozar, allapotsav minden, de egy deka csempe sincs.
-
Integrale
veterán
Karácsony alkalmából nyomtam egy HR-t. Be is szoptam rendesen.
Első körben: visszaállítottam, beírtam minden francot amit kér ilyenkor, aztán elkezdtem volna letölteni az alkalmazásokat, letölti, majd az install feliratra vált aztán "attention required" próbáltam többször is, de ugyan ez.
Aztán.
Hiányoznak a beépített Samsungos alkalmazások (apn, hangbeállítások, billentyűze rezgés kikapcsolása stb)
a legfájóbb az APN, mert hiába mutatja az állapotsávban a lefedettség fajtáját, mobilnet nincs.
Gondoltam, visszaállítom újra gyárira, és most engeem neki, hogy állítson vissza beállításoktól kezdve alkalmazásokon át mindent (első alkalomma teljesen újat akartam), de most beírom az accountot és a jelszót, majd kapom az arcomba "0x8009000B" ezt a hibakódot.Valakinek van erre ötlete? mert így használhatatlan a telefon.
Most FFFFFE70 hibakód is jött
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz szőröscica #29276 üzenetére
Nekem is jatszott ilyet az Ativ a multheten, probaljatok ki masik toltovel/vagy kabellel!
-
Integrale
veterán
válasz Воланд #29163 üzenetére
Masnal is jelen van az a hiba, hogy: irok egy szoveget, egy szo ele szeretnem vinni a kurzort, ekkor veletlenul kijeloli azt a szot, kozvetlen ele kattintok, tehat mar nincs kijelolve es a szo elott villog a kurzor, elkezdek irni, es kitorli azt a szot ami ele be akartam meg szurni valamit.
Eleg bosszanto!Bocs, nem valsz akart lenni!
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Olyan problémám adódott a 625-el, hogy nem tudok hozzáadni a feketelistához számot.
Nekem Ativon (gdr3) csak be kell pötyögni a telefonszámot, 625-ön (gdr3) pedig csak azt tudnám megnézni, hogy mely számok vannak tiltva.
Hogy tudom beállítani?"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
válasz alratar #28781 üzenetére
Kösd össze PC-vel, és a csengőhangnak valót másold be a ringtones mappába.
"Ha egy adott hangfájl lejátszható a telefonon, nem védi digitális jogkezelő technológia (DRM), a mérete pedig nem haladja meg a 30 megabájtot (MB), akkor beállítható csengőhangként a telefonon."
#28780 megvan!
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Na, anyukámnak lecseréltem az S Advance-t egy 625-re. Telenornál hülyének is néztek, hogy gondolkodás nélkül rávágtam, hogy Lumia 625. "Samsungban nem gondolkodtál?"
Meglepően egyben van a telefon, masszív és igényes. A képernyő viszont első körben kicsit csalódás.
Más! Telefonkönyvet, hogy tudom lementeni arról a vacakról, úgy, hogy utána be tudjam tallózni outlookba?
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
válasz Boonen007 #28629 üzenetére
Nekem mintha kicsit inkább lassult volna. Nyúlósabb lett kicsit, az alkalmazások listájában pedig hiányzott egy-két kép, aztán szépen lassan betöltötte, pedig frissítés után újraindítottam legalább 3x
Lehet ráférne egy HRbtudos: Nekem 10%-on állt az aksi, addig nem volt hajlandó telepíteni a frissítést amíg el nem ért kb 25%-ot
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz SpongyaBob #28556 üzenetére
Nekem nincs, usa reg. Ha kivalasztom a kontaktokat akkor a jobb felso sarokban ott a skype ikonja, ra is lehet kattintani (valtozik az eger mutatoja), de nem tortenik semmi. Nem ugy nez ki mint polonicnak.
Gondolom majd az ido ezt is megoldja..."Bad reklám is reklám too"
-
-
Integrale
veterán
-
Integrale
veterán
Koszonom, akkor az oldal a hibas. Eloszor azt hittem, hogy en babraltam el valamit (uc telepites torles beallitasa, es pont utana nyilt meg igy)
batai15: elso dolgom az elozmenyek torlese aztan az ujrainditas volt. Ma pl, nem szolt a headsetnek a bal fele egy fulessel sem, ujrainditottam es most megy.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik