-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #8321 üzenetére
A bal felső sarokban választható, hogy mind és elérhető.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Sms-t továbbítani 7.5 alatt is tudsz. Hosszan rányomsz a szövegre és továbbítás. 7.8-ban sincs sms mentés, de WP8 legújabb frissítésében azt hiszem van (nincs WP8-am).
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Live-ból csak egyenként tudom törölni a kontaktokat?
-
Lall
veterán
válasz HawerKing #8225 üzenetére
Előbb fogsz róla olvasni, hogy indítják, úgyhogy kár minden nap 10x rápróbálnod Zune-ban és leírnod itt, mert úgysem lesz holnap és holnap után sem, mert még közleményt sem adtak ki róla mikor! Ha március végén sincs a telefonodon talán dühönghetsz.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Adoot egy BlackBerryből kinyert telefonszám lista (1050db), amit át akartam vinni Trophy-ra. Az istennek sem megy. Meg vannak a névjegyek *.vcf formátumban, amiben az Outlook hivatali/munkahelyi számnak jelzi a mobilszámokat. Ha kiexportálom és be akarom tenni a webes outlook.com-on, akkor azt írja, hogy üres a file. Gmail-be beolvassa a vcf-et, de csak egyenként lehet felvinni ez meg 1000+ számnál nem túlságosan baráti. Megvan mindez csv-ben is, de valószínű a BB nem azt a formátumot használja, mert importáláskor üres mezőket tesz be, mind outlookba, mind outlook webes felületen. Valaki megoldást? Esetleg egy normális vcf to csv konvertáló program, amibe nem egyenként kell a vcf-eket betuszkolni? Windows névjegytár is beolvassa, de exportálás után a webes outlook már nem. Megőrülök!
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #8080 üzenetére
"Windows Phone gets a major update which includes a notification centre, VPN support and SkyDrive music locker.Windows Phone gets a major update which includes a notification centre, VPN support and SkyDrive music locker."
Én már nagyon várom.
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #8074 üzenetére
Nem tudja senki, még Peter Chou sem.
maci: A notification centerre Windows Phone-t ír!
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #8066 üzenetére
Nem
-
Lall
veterán
válasz HawerKing #7901 üzenetére
Pedig tudod milyen jó a 7.8!?
adam014: Hamarosan év vége, ilyenkor azért elő jönnek a rossz emlékek az emberben és ki kell beszélnie magából.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Peetey91 #7868 üzenetére
Mert azt feltetelezi az ms, hogy itt nincs internet es ezert nem fontosak az ilyen aprosagok, mint az ertesitesek vagy a valaszthato skydrive feltoltes.
-
Lall
veterán
válasz dejaris #7838 üzenetére
Bezony. Talan ez a legszembetunobb kulonbseg, foleg miota visszajott a Dell-em es melle raktam. Oppenheimer Mit nem adna erte, lehet meg a 8x-ét is.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz pushalias #7822 üzenetére
Az user error lesz. A kollegam felesegenek az uncsitesojanak a szomszedjanak van egy Ace es 2 eve nem inditotta ujra. Tokeletesen fut rajta minden. Szerintem vigye be a baratod szervizbe es ott megjavitcsak a hibajat.
-
Lall
veterán
válasz RicsTrocs #7815 üzenetére
Ebben a kategoriaban mar nagyon komoly androidosok is vannak, amire ra lehet hekkelni ingyen navit meg minden csudajo programot. Naponta cserelhetnel launchert, romolhatnal, rootolhatnal. Nem hiszem, hogy tobbre vagyna az emberfia. ZTE Blade 3, vagy Samsung Galaxy Ace, de ha melyen a zsebedbe nyulsz akkor egy Galaxy Ace 2. Ha nem akarsz sokat kolteni ott a cukimuki Galaxy Y vagy Galaxy Mini, hogy a Mini 2-ot mar ne is emlitsem. Szoval a Samsung vegelathatatlanul termeli ki a jobbnal jobb kozepkategorias telefonokat. A dontes a te kezedben van.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz randras #7806 üzenetére
Nekem az van (mar 7.8-al). Elotte is wp-s telefonjaim voltak. Nekem szemely szerint semmi bajom vele, sot eddigi legjobb. Ha tisztaban vagy a wp korlataival, batran merem ajanlani. (de tisztaban vagy vele, mert olvastam, hogy elotte volt mar neked is)
Plazmacucci: Csak a sajat nevedben. Az osszes Viber ertesitesem azonnal megjon. A masik kettorol nem tudok nyilatkozni, skype-ot nem, facebookot pedig nagyon ritkan hasznalom.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #7463 üzenetére
Teljesen normális. Nekem is szokott ilyet csinálni. Sőt, tegnap köremail-eztem haverokkal és megkaptam A cimborám válaszát, amiben már benne volt B cimborám válasza is, ami megjött kb 5 percre rá. Érted? Én sem...
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz pushalias #7451 üzenetére
A leírt igényeket a 610 pont kielégíti egy kiforott rendszerrel. A 620-ról mit tudunk, azon kívül, hogy majd jön és pont dupla annyiba fog majd kerülni, mint a 610
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #7303 üzenetére
Teljesen mindegy neki, Ő a prosztatamasszírozásért csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz -atesz- #7172 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1605144
Ha kerdesed van keress privatban. Arra figyelj, hogy a mi keszulekunk az RM-823 tipus a tengerentuli CDMA halos a RM-808 (ami a videoanyagban van). De a flashelesi folyamat ettol meg ugyan az. En az EU CCE Black romot toltottem le, mert magyar szolgaltatos nincs meg.
Privatba akartam, de mostmar mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz HawerKing #7168 üzenetére
Hivatalos Nokia. Igaz nem volt a product code-omnak (Telenor Hu) megfelelo, de felraktam a kozep-europai fuggetlent. Ha nem telorol leszek kuldok egy linket.
-
Lall
veterán
válasz Barthezz2 #7143 üzenetére
Szólj balcsidának, hogy nem kap azonnali bann-t, ha felrakja a telefonodra a 7.8-at. Ezt hívnák úgy, hogy hivatali visszaélés.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #7068 üzenetére
A 7 most erik be. Minek valtanank? Amugy egy 820-at en is szivesen bevallalnek. Szep, viszonylag kompakt csakhat...
-
Lall
veterán
válasz Alexios #7059 üzenetére
Persze, nem tul jo az osszehasonlitas, de van, hogy egy gyartonak kulonbozo modellei ugyan azzal a rendszerrel teljesen maskepp mukodnek. Gondolom driverek, hw, egyebek miatt.
-
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #6920 üzenetére
Az évezred kérdése. De akkor mitől?
-
Lall
veterán
válasz Alexios #6882 üzenetére
Mondjuk nekem az Omniammal, akkor is gondjaim voltak mikor az osszes tobbi wp-s telo normalisan tette a dolgat. Nem hinnem, hogy catroot problemaja wp specifikus, mint inkabb Samu.
-
Lall
veterán
WPfil vagyok. Most 3 wp-s telefonom van. Trophy, L900 es a heten jon haza a DVP. Nem kene eladni egyiket sem. Jo lenne mellejuk valami WP8 jovore.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #6558 üzenetére
És ki írta? adam014, oO7 vagy Dale?
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #6438 üzenetére
F@sza... Eddig ez nekem normalisan mukodott par hete kezdte ezt a szarakodast.
-
Lall
veterán
Mostanaban csak kesve jonnek meg a leveleim az elsodleges live fiokombol, pedig 'elemek erkezesekor'-ra van allitva. Gepen normalisan mukodik, de a telefon nem jelzi idoben. Van, hogy csak 20-30 perc mulva. Valaki tapasztalt hasonlot?
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #6427 üzenetére
Bezzeg ha az Apple amoled-et rakna az iPhone-ba.
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #6284 üzenetére
Hagyd a pics@ba, hülyeségeket beszél. Maradjon az android. Jó az szerintem.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #6184 üzenetére
Csak nem tudsz kiszakadni a Samsung seggebol.
-
Lall
veterán
Egyezzunk meg abban, hogy nem vagyunk egyformak. Valoszinu rosszul sem valasztottam mivel 14 eve egyutt vagyunk, de a felsoroltakon kivul egy csomo olyan elethelyzet van, mikor a lock kod nem segit en pedig nem szeretnem, hogy masok lassak az elozmenyeimet akar uzleti parner pl. aki csak azert keri el a telefont mert meg nem nem latott ilyet es akarva akaratlanul is latja amit nem kene. Szerintem egy baromsag, hogy nem tudod torolni az elozmenyeket, neked ez nem gond.
mukibuci: Ezen mar tul vagyok. Belekavarodtam az egeszbe, nem tudtam ki kivel van. Raadasul ez a szar a facebookon csekkolt csajokat (akiket a haveroknak mutogatsz) is be teszi. Szoval nagy bukta ez a pontja a rendszernek.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
A minekre lennenek okaim. Igy marad a telefon lekodolasa. Olyan mintha a hivaslistambol nem tudnek torolni embereket. Eleg gany megoldas.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Ha valakinek érdekes, frissült a Nokia Közlekedés is.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #5937 üzenetére
Vegyel Te. Latom S3-ra palyazol. Akartam is ra irni, hogy semmibol nem tanulsz. Ha veletlenul androidot vennek (mostanaban biztos nem), akkor sem Samsungot.
-
Lall
veterán
En meg veszek majd egy BB10-et januar 30-an. Tudom, halott platform, de veszettul tetszik ez a bb hub elgondolas es ha valahol mukodnek az azonnali ertesitesek az a BB. Najo, meg alszok 48-at ra.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Hangero le + Bekapcs. Ott kiirja az SPL verziot. Most meg nem mondom melyiktol nem jo. De mondom, kiirja a cab sender hogy update error. Elbaszni nem igazan lehet, csak a verziodnak megfelelo nyelvi file-t toltsd le.
-
Lall
veterán
Ha "half bricked" a telefon, nem fog menni, de kiderul, mert kiirja, hogy update error. Ekkor meg ott a goldcard modszer, de az mar kicsit bonyolultabb folyamat es nem tesz jot a garancianak sem.
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #5907 üzenetére
Mifele havat? Annyit mondott Class FM Anett, hogy havazas varhato keleten. Ne mond ma' hogy esik is. Mondjuk toluk mar az is jonak szamit, hogy a "keleti orszagresz" helymegjelolest bemondjak.
-
Lall
veterán
Ez az egyszeri juzert nem érdekli, mert megvette a készüléket és neki ma kell. Szvsz az MS megcsinálhatta volna, hogy a legnépszerűbb programgyártóknak már nyáron kiadja az sdk-t (ha volt). Bár ha jól belegondolok még a skype-ot sem sikerült megirni időre, pedig az házon belül van.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
Fogalmam sincs. Elhiszem, hogy bosszantanak ezek a dolgok. Engem csak azért nem, mert nagyon ritkán használom ezeket, amúgy én is felbasznám magam.
-
Lall
veterán
válasz legiaap #5774 üzenetére
A gmail ma összehányta magát és akadozik az egész világon.
tybsen: Mert a WP7-re elérhető a 8-asoknak hegesztenek újat. Gondolom azért működik szarul és tiltották le tőletek.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Lall
veterán
-
Lall
veterán
válasz harsanyiz #5334 üzenetére
Tudtommal az összest.
"Vagy nem lehetséges, hogy a rendszer értesítési része nem teljesen jól van megírva és inkább könnyebb a skype-ra fogni"
Szerintem nem, hiszen a Nokia is meg tudta oldani a Viber-nél (vagy a Viber a Nokiánál) még ha ilyen félmegoldással is. A WhatsApp is jó példa erre. De én is gondolkoztam már ezen, hogy pl. a Facebook app, miért nem képes rendes push-ra, ha a WhatsApp pl. igen.
blex: Van, de még béta. Szarakodnak vele.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz harsanyiz #5332 üzenetére
A Skype-ot kikukázták és alapjaitól írták újra. Mivel a bemutatón is demózták, szerintem előtt-utóbb (reméljük előbb) jön a működőképes verzió . Persze ez a usert nem nyugtatja.
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #5320 üzenetére
Ez most miez? Akkor működik HTC-n is? Mert nem próbáltam. Nekem pl. a Dell-en még az üzenetkezelés sem ment. HTC-n az ment.
harsanyiz: Működik rendesen az értesítés. Annyi a "hiba" a dologban, hogy bejövő hívásnál azonnal kapsz egy értesítőt, amivel belépsz az appba és fel tudod venni a hívást. Ez nekem WP7-en van. Szerintem WP8-on is így működik egyelőre.
adam014: Tehát alapvetően a WP-rendszeren működik, mert a Nokiákon is az van, nem? Ráadásul WP-s Nokiából van több.
exileee: Egy párszor előjött ez a kihangosodó téma, de alapvetően nem jellemző. Inkább csak ha engem hívnak. Azt, hogy halk lennék még nem mondták. Viszont pl. én haveromoat (iPhone) kicsit halkabban hallom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- További aktív témák...