- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
no1r
őstag
csak próbaverzió egyelőre. addig nem akarok fizetni amíg a jelzett turistautakat nem tudom térképre varázsolni.
de ahogy látom csak .map kiterjesztést enged offline importálni, olyat meg nem találok csak Garmin térképeket...
online meg se az openmaps, se a turistautak nem töltődik be -
no1r
őstag
válasz
Pinyo16689 #69498 üzenetére
erről tudnál esetleg egy gyors how-to leírást küldeni privátban?
lehet hogy kipróbálnám azt is, ha a maaloo-ban nem megoldható... -
no1r
őstag
válasz
MasterMark #69249 üzenetére
SuperTimert használom
-
no1r
őstag
válasz
tomboy0013 #69022 üzenetére
nálam is így működik. szerintem works as designed.
bár nem értem, hogy miért csak videóval. -
no1r
őstag
valaki használ maaloo-t?
hogyan lehet benne saját útvonalat tervezni a térképen? sehogy sem sikerül rájönnöm -
no1r
őstag
válasz
Real Ghoost #68363 üzenetére
én is fhotoroomot használok, nekem bevált.
még az afterlightra érdemes ránézni szvsz -
no1r
őstag
van itt vki aki az MSnél dolgozik a Grafiparkban?
-
no1r
őstag
én is még mindig borítékban kapom a fizum
-
no1r
őstag
válasz
Darellus92 #67425 üzenetére
hiába választasz brutál nagy felbontású képet, mert úgyis ki kell belőle vágnod egy akkorát ami a telefon kijelzőjének a felbontása. amiben aztán ugyanúgy belenagyít...
(nem pontos a leírás de jobban most nem tudom megfogalazni a how to-t) -
no1r
őstag
válasz
Darellus92 #67423 üzenetére
belenagyít, mivel ha görgeted a főképernyőt, a háttér is gördül vele.
-
no1r
őstag
válasz
Bertiee #67316 üzenetére
Wifi File Sharer
nekem bevált -
no1r
őstag
[link]
Ez vajon működhet régebbi készülékeken? Pl 1020. -
no1r
őstag
csak emellett az ember szerintem joggal várná el, hogy vehessen normális méretben olyan készüléket, ami a péniszméregetés helyett (nyócmillió mag haccázgigaram péklapát méret meg felbontás) optimális méretű és felszereltségű legyen ahhoz, hogy az új feature-k elfussanak rajta.
itt most gondolok pl az UAP-ok skálázhatóságára meg a nagy képernyőre való kiterjesztésre.
már most ilyeneket pletykálnak hogy octa meg sixcore, akkor még az is megkkérdőjelezhető, hogy a 930-830 szintű készülékek supportálva lesznek-e.
pedig az MS annó ezekre is azt mondta, hogy ez az új HW "kell" ahhoz hogy fussanak a fícsörök.
marhaság. -
no1r
őstag
láttam volt diskurzus a kamera indítási időkről... valahol láttam W10-el demózva egy 1020-ast, ott a lumia camera app már jóval gyorsabb volt (indulásra persze).
reméljük a valóságban is így lesz -
no1r
őstag
válasz
fi:zi'k #66804 üzenetére
1 - be lehet állítani, hogy mi alapján válogassa a képeket, valamint újra is lehet vele kevertetni
2 - nekem egy időpont sem látszik
3 - 2x2-ben nálam ugyanaz látszik mint széles csempén
4 - szerintem nem (de csak tipp)
5 - témaszínt tudsz megadni ami minden csempére általános lesz ami customizálható. vagy tudsz beállítani hátteret és akkor amiknek van automatikusan átlátszóak lesznek (esetleg az app beállításaiban külön be kell kapcsolni)
6 - ki lehet, bár nem mindent és nem minden működik triggerként
7 - igen, 3rd party időjárás appokkal
8, ami 9 - ezt hirtelen nem tudom. 3rd party appal sztem igennekem egész pontosan működik a gyári is, és mivel csak azt tudom kitenni Glance-re ezért azt használom.
-
no1r
őstag
myappfreedeal
ezt külön kéne telepítenem telóra és pc-re is igaz? nem elég ha egyszer veszem meg...(#66792) woland_y2k: köszi, akkor jól sejtettem (telőn nem mindig látom a jelet, nem értem miért)
-
no1r
őstag
válasz
#16820480 #66750 üzenetére
a magyar mindig is olyan állatfaj marad, ami nem fizet semmiért, ha nem muszáj...
valahol nem is hibáztatok senkit, én is jártam abban a cipőben amikor nem volt lehetőségem másra (főleg ilyen átlagfizetések mellett). csak amikor azt látom, hogy az öltönyös inkább megpróbál lenyúlni valami 500 forintos értékű tárgyat teszkóból minthogy kifizesse, vagy amikor valaki 2000 forinton sír ahelyett, hogy 5 sörrel kevesebbet inna, az a része már más kérdés...
-
no1r
őstag
azt értsétek már meg végre, hogy nem véletlen a jelenlegi helyzet.
az erőforrások és a hardver-program kihasználtság jelenleg még itt tart.- az univerzál appok azért jók, mert ARM és X86/64 architektúrán is futtathatóak.
- win32 programok nem fognak neked soha a büdös életben futni ARM-en, tehát a telefonon sem
- az Atomot most ne soroljuk ide, mert még mindig nagyon gyenge ahhoz, hogy egy erősebb HW igényű programot használni tudj rajta (főleg ha már arról beszélünk, hogy munkához kell)
- ha pedig nem akarsz palacsintát sütni a telefonodon és vezetéket cipelni mindenhova, akkor az X86/64 alapú mobil eszközt is szépen elfelejtheted.++ már az Adobe is elkezdte ezerrel fejleszteni a mobile appjait (mindet), igaz egyelőre csak iOS-re elérhető a legtöbb. de ami késik nem múlik
(#66748) sheratan: nekem nem indok a warez, de hidd el, hogy sok vérpisti még mindig abban a korban él, hogy nem képes kifizetni nyamvadt 2ezer forintot havonta valamiért amit használni szeretne...
-
no1r
őstag
válasz
#16820480 #66744 üzenetére
de mi lenne akkor a warezzal?
hát senki sem tudna önjelölt ableton live diszkó hekker lenni vagy önjelölt fotó-videóművész warezolt fotosopp meg premiere nélkül...btw, szerintem is meg kell maradnia a win32 alkalmazásoknak, de kizárólag PC-n.
komolyabb munkához egyelőre tényleg elengedhetetlen és kikerülhetetlen.
de telefonra win32 appok... az ilyesmiknél nagyobb hülyeséget ritkán szoktam hallani. inkább a modern appok tudását kell fejleszteni akkor már. -
no1r
őstag
-
no1r
őstag
válasz
fi:zi'k #66558 üzenetére
kukába vele, és maradj a jól bevált androidnál.
az nem indul újra, nem lassul be, nem fagy és még swiftkey(!4) is van.mert miazmár hogy újra kell indítani valamit, nehogy véletlenül elfossa magát mert a rendszerbe írt adatokat...
sima asztalin sem kell ilyet csinálni soha telepítés után. -
no1r
őstag
válasz
tybsen #65984 üzenetére
W10-nek is elég lesz még az 512RAM kisebb felbontás esetén (van leírás mi a minimum requirement), de hosszabb távra tényleg érdemesebb az 1GB. már egyre több app fedezhető fel az áruházban ami nem támogatja az 512es készülékeket.
mindenesetre ha vki nem hardcore felhasználó, akkor elég lehet. -
no1r
őstag
-
no1r
őstag
kérdés, urak / hölgyek
valaki használja az MS féle Remote Desktop appot telefonról W8.1-re való csatlakozáshoz? próbálgatom beállítani, de nem igazán működik. vagyis csak félig.
alapvetően dinamikus IP-m van a router miatt, és így amikor változik az aktuális IP a gépen, a telefon "elfelejti" hova kéne csatlakozni. beállítottam a PC-n fix IP-t amivel viszont odáig jutottam, hogy csak akkor tudok csatlakozni a géphez, amikor ugyanazon a WiFi hálózaton vagyok.nem tudja valaki, hogyan orvosolhatnám a problémát hogy mobilnettel is csatlakozni tudjak a géphez? mit és hogyan kell beállítani akár gépen akár telefonon? pár alap dolog be van állítva de nem tudom mit kellene még
-
no1r
őstag
új telefonon elkezdtem az alap dolgokat beállítani. amikor először bekapcsoltam, még nem volt aktív a SIM, és net sem volt. későbbamikor meglettek a dolgok, hozzáadtam MS accountot, de azóta sem látom az app listában az Outlook alkalmazást...
valakinek van valami ötlete? HR? -
no1r
őstag
válasz
Yiggdrasil #65237 üzenetére
Szerintem teljesen életképes. Nekem is az volt 1020 előtt, és csak a kíváncsiság miatt cseréltem.
(#65236) pezs89: igen reméljük... Most vettünk mi is kettőt, igy majd 10embert mar atteritettem WP-re
-
no1r
őstag
válasz
Plazmacucci #65019 üzenetére
a 10be sokkal nagyobb bugokat tesznek bele
-
no1r
őstag
szerintetek a 735nek jobb kamerája van a 820nál?
esetleg van olyan akinek mindkettővel van tapasztalata? -
no1r
őstag
válasz
Archos2014 #64449 üzenetére
ha nem zavar a Lumia only szolgáltatások hiánya, akkor miért ne?
frissítéseket szerintem ugyanúgy meg kell kapnia, mert nem a gyártón múlik, nem tud belebarmolni, zárt a rendszer.mondjuk ennyiért inkább már 432 vagy mit linkeltek feljebb
-
no1r
őstag
válasz
pushalias #63922 üzenetére
ha ez megtörténik, akkor szerintem mélyrepüléssé válik a telefonos üzletág.
legalábbis az ősfelhasználók tuti lelépnek... (én biztos, pedig nem vagyok őstag. vissza a gyökerekhez, veszek egy 3310-est)szerk: pedig az univerzális appokban sok lehetőséget látok, és nagyon tetszik az ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest